Tribuna
Interviurile Tribunei, altfel
Interviurile Tribunei, altfel

Cotidianul Tribuna publică o serie de interviuri cu liderii comunităţii, cu oamenii politici şi cu cei care decid, într-un fel sau altul, mersul lucrurilor în municipiul Sibiu şi în judeţul Sibiu.
Vom încerca ca, prin întrebările noastre, să obţinem răspunsuri pentru problemele cu care se confruntă sibienii şi locuitorii judeţului, dar vom încerca să vă dăm şi dumneavoastră, cititorilor, posibilitatea de a adresa întrebări personalităţilor cu care vom purta această serie de dialoguri.
Cei care au întrebări pentru deputatul Ovidiu Ganţ, reprezentantul Forumului Democrat al Germanilor din România în Parlament, le pot posta în cadrul acestui material, la secţiunea comentarii, iar noi vom încerca să cuprindem, pe cât posibil, cât mai multe dintre aceste întrebări în interviul pe care îl vom realiza.
comentarii
7 comentarii

Pentru a se putea realiza o comunicare obiectiva, dumneavoastra domnilor redactori trebuie sa realizati a prezentare a persoanelor carora sa li se puna intrebari. Ca "activisti" in mass media, domnilor jurnalisti, aveti datoria sa prezentati celor aproximativ 1000 (cu indulgenta) de oameni care va citesc articolele, trecutul si prezentul fiecarui intervievat. Ce a fost inainte, cu ce se ocupa in prezent si tot ceea ce nu se poate afla la colt de strada. La fel ar fi bine sa faceti pentru fiecare filiala locala a partidelor politice. Cateva scurte CV-uri despre fiecare membru mai important. Doar esenta. Sa stim si noi despre ce vreti voi sa vorbiti, ca la numarul de vizualizari ale articolelor, se vede cat sunteti de accesati, si ca nu aveti cu cine comunica!!! (38 de vizualizari, la ora 18: Nu vedeti ca nu ii intereseaza pe nimeni ce faceti voi!!!) Scrieti despre altceva: cultura urzicilor, cresterea prepelitelor, pregatirea sezonului agricol etc. ...
?!
13.04.2010 18:03
erau 38 de vizualizari la ora 18.00 pentru ca a fost postat pe site doar la ora 16.32.
pt ?!
13.04.2010 20:02
Vom
Lena
14.04.2010 11:47
Care este concret contributia dumneavoastra la imbunatatirea conditiei etnicilor germani din Romania
cosmin
14.04.2010 15:38
Toata lumea din tara asta se intrece sa ajute handicapatii,minoritatile nationale,copii strazii,etc, dar tot mai putini sau deloc gasesti pe cineva care sa ajute si sa indrume pe oamenii normalii.
Vreau sa intreb pe domnul ,,trimis al sibienilor in Parlament" cati bani a adus de la guvernul de la Bucuresti sau din strainatate pentru a face ceva bun si util tuturor, in judetul nostru ?
ioan talaba - roman neaos
15.04.2010 08:04
Ce imbunatatire mai vrei nene pt. astia? Au primari, presedintele consiliului judetean e tot al lor, peactic prin Johannis conduc judetul Sibiu. Ce alte imbunatatiri ale "conditiei" lor mai doresti?
Ca si-au retrocedat tot ce-au vrut muschii lor, numai din chiriile de la scoli si gradinte pot ca sa traiasaca toti aia care au mai ramas pe aici fara sa munceasca! Ce dracu de imbunatatiri mai vrei? Da-ti nevasta sa o reguleze etncii germani, poate atunci o sa fi satisfacut. Ea va fii in mod sigur, ca prost si tolomac barbat mai are!
@ cosmin
15.04.2010 17:58
Daca vreti sa vedeti paradox in ale asfaltarii va invit in Cartierul Tineretului din Sibiu unde la prima vedere se intampla lucruri bune si anume se asfalteaza strazi dar paradoxul este ca acestea nu numai ca nu sunt locuite dar nu au nici incepute constructiile in timp ce strazi principale locuite deja in proportie de 80% nu au nici macar forma de strada si locuitorii inoata prin noroi.
Ar fi interesant un reportaj cu poze cu tinere familii incaltate cu pungi peste papuci si carandu-si copii in brate sute de metri pana la autobuz in timp ce trotoarele deja finalizate de cei mai inteligenti oameni din primarie sunt inutile pentru ca nu duc nicaieri.....ar mai fi comentarii dar cred ca am scris cam mult.
Stie domnul Gant de aceste probleme?
felipe
16.04.2010 14:39
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA