Tribuna
Sevis
Întâlnește-ți viitorul angajator la Târgul de Cariere Sibiu!
Întâlnește-ți viitorul angajator la Târgul de Cariere Sibiu!

În 15 și 16 aprilie 2021, Sibiul intră în direct cu angajatorii activi ai acestei primăveri la Târgul de Cariere online. Joi și vineri, pe targuldecariere.ro/sibiu, reprezentanți ai companiilor participante sunt pregătiți cu sfaturi pentru cei care se află în căutarea unor oportunități profesionale. Vino să cunoști cât mai multe persoane din cele mai diverse domenii care îți pot oferi răspunsuri la întrebări legate de traseul profesional, fie că e vorba despre procesul de angajare sau de dezvoltare a carierei.

Două zile în care organizatorii evenimentului te invită să acorzi mai multă atenție parcursului vieții profesionale, să-ți fructifici șansa de a găsi un job pe măsura așteptărilor tale și să acumulezi informații care să contribuie la împlinirea în câmpul muncii. Întâlniri cu persoane interesate să găsească noi talente, sesiuni de consiliere cu recrutorii companiilor participante, webinarii susținute de specialiști, dar și prezentări de joburi și companii, toate acestea sunt de găsit la Târgul de Cariere Sibiu. În paralel, te invităm să urmărești și conversațiile despre carieră cu profesioniști care au un background impresionant, dar și incursiunile în acțiuni sau activități ale companiilor, cum ar fi, de pildă, întâlnirea din 15 aprilie cu Cosmin Biriș, Project manager & Senior Expert Test Systems la Continental Sibiu. Cosmin va prezenta rolul strategic al Hub-ului de Inovare în activitatea Continental Sibiu, cadrul în care se desfășoară activitățile în acest Hub, proiectele în derulare și perspectivele pentru 2021-2022.

În contextul în care o cultură a învățării continue devine din ce în ce mai importantă, organizatorii nu au uitat nici de specialiștii care vor să-și îmbogățească cunoștințele în aria în care activează. Astfel, în 15 aprilie, ora 19:00, va avea loc lansarea volumului Învățăm împărtășind. Ghid de experiențe scrise de și pentru specialiștii L&D, coordonat de Gabriela Hum, apărut de curând la editura Trei. Această carte despre training și regulile prin care procesele de învățare și dezvoltare ajung să fie eficiente reunește opiniile a 18 specialiști în training din companii diferite. Evenimentul va putea fi urmărit pe paginile de Facebook Târgul de Cariere, Editura Trei și Cărturești.

 

Printre companiile care au răspuns provocării celor de la Târgul de Cariere în acest sezon se numără Continental, Amazon Web Services, Bosch România, Michelin, iar cele mai multe joburi disponibile sunt pentru candidații cu experiență în domeniile automotive, automatizări, inginerie, mecatronică, programare, IT, contabilitate, consultanță, vânzări, suport și relații clienți.

Pentru a aplica la posturile disponibile la Târgul de Cariere Sibiu este necesară crearea unui cont de utilizator pe targuldecariere.ro/sibiu, în care, după autentificare, se înregistrează CV-ul actualizat. Organizatorii vor fi aproape pe toată perioada evenimentului și vă vor oferi suportul necesar folosirii platformei pe chatul dedicat participanților.

 

Târgul de Cariere a împlinit 15 ani de activitate. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a demonstrat că fiecare ediție este un moment oportun pentru a face lucrurile mai bine, devenind, astfel, cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă cu un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. Târgul de Cariere a contribuit la dezvoltarea de competențe, descoperirea talentelor și a șanselor de angajare pentru acestea. Astăzi, Târgul de Cariere este renumit pentru credibilitatea și transparența pe care o inspiră prin soluțiile sale de recrutare și employer branding companiilor care angajează și se dezvoltă în orașele Cluj, Chișinău, Iași, Brașov, Sibiu, Oradea și Târgu Mureș.

 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia