Tribuna
PNL
Indicatori tehnico-economici și studiu de fezabilitate aprobat pentru 80 de locuințe colective
Vasile ANTIPA
578 vizualizari
Indicatori tehnico-economici și studiu de fezabilitate aprobat pentru 80 de locuințe colective

Consilierii locali din Mediaș au aprobat, la ultima ședință a legislativului local, indicatorii tehnico-economici și studiul de fezabilitate ai proiectului care prevede constuirea de locuințe colective în zona Baia de Nisip din Mediaș.

În zona respectivă din oraș vor fi construite 8 blocuri, dintre care 4 cu câte 48 de locuințe și alte 4 blocuri cu câte 32 de apartamente. Tot în proiect este inclusă și amenajarea unui loc de joacă și a unei parcări cu 40 de locuri. Construcția celor 80 de locuințe sociale face parte dintr-un proiect de aproximativ 7 milioane de euro câștigat de Primăria Mediaș.

Concret, proiectul se referă la reducerea numărului comunității marginalizate romă și non romă aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din orașele cu peste 20.000 de locuitori, cu accent pe cele cu populație aparținând comunității rome.

Proiectul se numește „Strategia de dezvoltare locală a zonelor urbane marginalizate de pe raza municipiului Mediaș” și va avea componente în domeniile educației, ocupării forței de muncă, dezvoltării furnizării de servicii sociale, combaterii discriminării, infrastructura de locuire, sănătate, amenajarea spațiilor urbane degradate ale comunității defavorizate, dar și modernizarea spațiilor publice urbane.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia