Tribuna
PNL
Începe plata ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei

În zilele de 4, 5 şi 8 decembrie municipalitatea efectuează plata ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri. Acesta se va acorda unui număr de 276 de familii şi persoane singure, altele decât cele beneficiare de ajutor social care au depus cereri în perioada 1 – 31 octombrie.

Persoanele care beneficiază de acest sprijin sunt invitate să se adreseze caseriei Serviciului Public de Asistenţă Socială Sibiu situată în vechea Primărie de pe Bulevardul Victoriei nr. 1-3. Programul după care se vor face plăţile este:
 
       4 decembrie – orele 10 – 15
      5 decembrie – orele   9 – 13
      8 decembrie – orele   9 – 15

Plata se va face pe stat de plată, în baza buletinului sau a cărţii de identitate.

De asemenea, de ajutor pentru încălzirea locuinţei beneficiază şi persoanele care se încălzesc cu gaze naturale. În luna noiembrie sunt 7.843 de beneficiari care au depus cereri în aceeaşi perioadă ca mai sus. Sumele vor fi virate direct în contul firmei furnizoare de gaze naturale, în cuatumul stabilit în funcţie de venitul beneficiarului.

Acordarea acestui sprijin se face în baza OUG 5/2003 privind acordarea de ajutoare  pentru încălzirea locuinţei precum şi a unor facilităţi acordate populaţiei pentru plata energiei termice, cu modificările şi completările ulterioare.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia