Tribuna
PNL
Încep pregătirile pentru împodobirea Mediaşului de sărbători
Vasile ANTIPA
902 vizualizari
Figurine, plase luminoase şi o mulţime de alte surprize îi aştepată pe medieşeni în perioada sărbătorilor de iarnă. Reprezentanţii municipalităţii promit că oraşul va fi împodobit până în preajma Zilei Naţionale. De asemenea, bradul de Crăciun va fi pregătit până de sărbătoarea Sfântului Nicolae.
Ziua de ieri a coincis la Mediaş cu demararea pregătirilor pentru împodobirea oraşului pentru sărbătorile de iarnă. Responsabilii municipalităţii au discutat cu societatea care se ocupă de iluminatul stradal, firma respectivă urmând să asigure şi iluminatul festiv de sărbători. Încă de pe acum, conducerea primăriei promite că a pregătit o mulţime de surprize pentru acest an, oraşul urmând să fie pregătit pentru sărbători înca dinainte de Ziua Naţională a României. Un alt „element de rezistenţă” al acestei perioade, bradul de Crăciun, va fi gata împodobit până la Sfântul Nicolae, sărbătoare care marchează deschiderea evenimentelor specifice sărbătorilor de iarnă. „Iluminatul de sărbători va fi asigurat fără niciun fel de probleme de societatea care se ocupă de iluminatul strada în Mediaş. Începând de ieri, s-au luat deja măsuri pentru instalarea figurinelor, a plaselor ornamentale şi în general a tot ceea ce ţine de iluminatul de sărbători. În paralel cu această activitate, încercăm să identificăm şi un brad pe care să-l amplasăm ca de obicei în piaţa din faţa primăriei. În principiu, ne dorim foarte mult ca iluminatul de sărbători să fie gata până în data de 1 decembrie, iar pomul de iarnă să fie împodobit până în data de 6 decembrie, când este sărbătoarea Sfântului Nicolae, moment care marchează începutul sărbătorilor de iarnă”, ne-a spus viceprimarul Mediaşului, Teodor Neamţu.
Pe lângă ornamentele şi împodobirile specifice sărbătorilor, repretentanţii municipalităţii promit şi pentru acest an organizarea deja tradiţionalului Bazar de Crăciun, eveniment organizat ca în fiecare an în preajma Sărbătorii Naşterii Mântuitorului.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia