Tribuna
Încearcă o nouă aventură plină de culoare cu Pictorul Fericit
Încearcă o nouă aventură plină de culoare cu Pictorul Fericit

În societatea actuală în care trăim stresul face parte din păcate din rutina noastră zilnică, afectându-ne din ce în ce mai mult. Iar aici nu ne referim doar la starea psihică, ci și la cea fizică, în egală măsură. Efectele negative sunt destul de mari, începând de la capacitatea de concentrare, stările anxioase, nervozitate, până la depresie. În aceste condiții, avem nevoie să găsim modalități constructive de relaxare și de odihnă, pe care să le aplicăm în timpul nostru liber.

O activitate din ce în ce mai populară de către publicul român este pictura pe numere de la Pictorul Fericit. Aceasta vine cu multiple beneficii pentru cei care își doresc să experimenteze ceva nou în timpul lor liber.

 

Pictorul Fericit pentru profesioniști și începători

Acest brand a luat amploare încă din perioada pandemiei, atunci când majoritatea oamenilor erau nevoiți să respecte restricțiile impuse de autorități de a sta la domiciliu. Astfel că au început să caute noi activități interesante pentru a scăpa de stres.

Găsim aici o gamă variată de produse, accesorii atât pentru profesionistii in pictura, cât și pentru începători. Picturile pe numere însă pot fi realizate de toată lumea. Teme variate precum cele cu orașe, peisaje, clădiri, pentru ea/ea, picturi celebre și multe altele pot fi alese de aici în funcție de preferințe. Sunt ușor de realizat, chiar dacă sunt pe diferite grade de dificultate.

 

Ce beneficii aduce o pictură pe numere

Putem spune că acest gen de activitate este antistres. Odată ce ați luat pensula în mână, vă transpune în lumea culorilor, acolo unde emoțiile și gândurile negative sunt lăsate libere, canalizând totul în formă și culoare.

Totodată, activitatea are capacitatea de a îmbunătăți activitățile motorii în special pentru orice copil ce picteaza pe numere.

Picturile pe numere sunt o muncă minuțioasă ce ne oferă ocazia să ne dezvoltăm răbdarea și concentrarea. Ori în acest sens are un rol important cu privire la creșterea abilității de concentrare.

De-a lungul timpului s-a demonstrat faptul că terapia prin culori are efecte benefice asupra noastră. Culorile ne calmează, ne transmit anumite stări, iar de aici creierul se relaxează. Odată ce este relaxat, va fi productiv și capabil să își dezvolte imaginația.

O astfel de experiență pe care o oferă Pictorul Fericit poate fi benefică pentru oricine. În plus, ca și costuri, nu sunt deloc exagerate, prețurile începând de la 99 de lei, cu tot kit-ul specific inclus. Transportul, de asemenea, este gratuit în orice colț al țării.

Chiar dacă stresul face parte din viața fiecăruia dintre noi, este important să găsim modalități pentru a-l combate, astfel încât viața noastră să nu fie atât de afectată.

Descoperiți picturile pe numere și bucurați-vă de această experiență împreună cu cei dragi. Poate fi un nou hobby, de unde puteți deveni mici artiști.

Descoperiți gama de produse și accesorii, cât și prețurile accesibile din pagina pictorulfericit.ro.

 

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA