Tribuna
PNL
În ce articole casnice poți investi dacă ai strâns suficiente economii
În ce articole casnice poți investi dacă ai strâns suficiente economii

De câțiva ani strângi economii pentru o anume investiție mai mare: poate e o mașină sau plata integrală a unui credit ori chiar cumpărarea unui apartament. Acest articol e de interes special pentru cei care au făcut acea achiziție/plată pentru care au început în primă fază să economisească. Pentru că uneori, cu puțin noroc, se întâmplă să rămâi cu puțin mai mult din suma economisită decât te-ai fi așteptat. Și atunci apare întrebarea, „ce să fac cu acești bani?”; e posibil să îi economisești în continuare, pentru o altă achiziție planificată, ori să îi păstrezi pentru zile negre, sau poate că vrei să îi investești în ceva la care nu te-ai gândit până nu ai studiat piața. Acest articol te ajută să explorezi câteva articole de ordin casnic pe care poate le-ai trecut cu vederea în perioada în care îți strângeai cu atenție economiile.  

 

Cum îți poți îmbunătăți calitatea vieții casnice cu ajutorul resurselor rămase din economii

 

Aparatura din bucătărie nu doar că îți face eforturile culinare mai ușoare, dar, dacă e aleasă cu grijă, poate adăuga și note estetice plăcute. Un exponent al acestui tip de aparatură care să îndeplinească aceste funcții este hota electrică, care poate capta mirosurile, fumul și aburul, în timp ce face o potrivire bunicică cu aproape orice stil estetic al bucătăriei. Totuși, pentru discreție maximă și asortare cu peisajul interior, cea mai potrivită este o hotă incorporabilă de la Altex, care poate fi inclusă în mobilier fără a mai ține cont de alte aspecte estetice.

Un alt articol de interior ce poate crește confortul locuinței tale este un frigider pentru băuturi. De multe ori, băuturile, atât cele nedesfăcute, dar mai ales cele deja deschise și resigilate, prind gustul alimentelor lângă care au fost așezate. De asemenea, temperatura frigiderului comun poate fi prea scăzută pentru necesitățile lichide din timpul verii. Soluția poate fi un frigider micuț pentru băuturi, care poate fi de dimensiuni atât de reduse încât să ocupe mai puțin de jumătate de metru cub. Într-un asemenea frigider pot încăpea lejer suficiente băuturi pentru 5 persoane la aceeași masă, chiar și dacă fiecare consumă câte 2 recipiente de jumătate de litru.  

Altă categorie de aparate de interior este aceea a roboților casnici. Unul dintre cei mai accesibili din punct de vedere financiar este robotul cu funcție de aspirator. Acest roboțel are formă circulară și nu are un diametru mai mare de 30 de centimetri. Este foarte silențios și se poate spune că muncește cu sârguință la colectarea tuturor resturilor, scamelor și firimiturilor ce pot atinge podeaua pe parcursul unei zile. Partea cea mai interesantă e că îl poți porni și el doar se va plimba prin casă, neghidat, și va începe să aspire când detectează ceva. Doar ai grijă să nu îl calci din greșeală!

În concluzie, e important să îți gestionezi cu grijă conturile de economii și cheltuielile planificate. Iar dacă aceste cheltuieli sunt mai reduse decât ai crezut inițial, poți investi în confortul casei tale, și poți alege unul din articolele casnice prezentate mai sus: o hotă, un frigider pentru băuturi sau un robot aspirator. 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica