Tribuna
Sevis
Împreună ajutăm bolnavii de tuberculoză
Laura BUCIU
869 vizualizari

Intrăm pe site-ul pro­iectului numit Să spijinim împreună bolnavii de tuberculoză
pul­monară din judeţul Sibiu!" la adresa http://www.impreunapentrufiecare.ro, creăm un cont nou personal, apoi se intră la "Proiecte înscrise în 2014" şi se votează la pagina 11 proiectul.
Pentru câştigarea proiec­tului, spitalul are nevoie de cât mai multe voturi, iar votarea se desfăşoară între 8 şi 21 iulie pe site-ul programului iniţiat de Grupul Rompetrol. Puteţi vota zilnic proiectul şi astfel, îm­preună, dăm o mână de ajutor bolnavilor de tuberculoză.
Spitalul de Pneumofti­ziologie din Sibiu  a intrat de luni, 7 iulie 2014, într-o com­petiţie pentru câştigarea unui proiect de 45.000 de lei pentru renovări şi dotări. Proiectul se intitulează ”Să sprijinim îm­preună bolnavii de tuber­culoză pulmonară din judeţul Sibiu” şi a fost înscris în competiţia lansată de Grupul Rompetrol, intitulată ”Împreu­nă pentru fiecare”, prin care se promovează proiecte din domeniul sănătăţii şi din domeniul protecţiei mediului.
Proiectul "Să sprijinim îm­preună bolnavii de tuber­culoză pulmonară din judeţul Sibiu" are ca scop creşterea gradului de satisfacţie a pacienţilor internaţi în Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, prin îmbunătăţirea calităţii actului medical şi a confortului hotelier pe perioada spitali­zării. Pacienţii care se adre­sează spitalului nostru provin atât din judeţul Sibiu, cât şi din judeţele limitrofe Alba, Vâlcea şi Braşov, iar perioada de spitalizare a unui bolnav cu tuberculoză pulmonară este îndelungată, de aproximativ 40 de zile.
Obiectivele specifice ale proiectului sunt: creşterea calităţii serviciilor medicale prin dotare cu aparatură medicală a secţiei şi a labo­ratorului de analize medicale (3 aparate de aerosoli şi un analizor de electroliţi perfor­mant), îmbunătăţirea condiţii­lor de cazare a pacienţilor, prin înlocuirea ferestrelor din tâm­plărie veche cu geamuri ter­mopan, eficientizarea con­sumului de agent termic al secţiei cu aproximativ 20% şi reducerea cheltuielilor cu agentul termic pe perioada de iarnă, reorientarea resurselor financiare economisite către achiziţionarea de materiale sanitare şi medicamente pentru pacienţi, informarea comunităţii despre riscurile reprezentate de tuberculoza pulmonară şi alte afecţiuni pulmonare pentru starea de sănătate.comentarii
1 comentarii

este necesar
ioan
17.07.2014 11:29
Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia