FITS 2024
Tribuna
"IMM RESTART 2015": Proiecte, resurse, soluţii
Viorel ANDRIESCU
1683 vizualizari

Marţi, 12 mai, la Hotelul "Hilton" din Sibiu, au avut loc lucrările celei de-a cincea ediţii a conferinţei naţionale IMM RESTART. Au participat manageri, parteneri din companii mari şi medii, oameni de afaceri, reprezentanţi ai mediului de afaceri sibian.
Au fost abordate o multitudine de subiecte: resurse pentru dezvoltarea unei afaceri, de la finanţare, până la aplicaţii de suport în luarea deciziilor; training, soluţii de fidelizare a angajaţilor şi de optimizare a relaţiilor cu clienţii ş.a.
Evenimentul, destinat atât liderilor din cadrul IMM-urilor, cât şi managerilor din companiile mari şi foarte mari, a fost moderat de Radu Soviani.
IMM RESTART a oferit un cadru favorabil pentru prezentarea oportunităţilor şi instrumentelor specifice privind dezvoltarea afacerilor, pentru acces la consultanţă şi Know-how, cât şi pentru întâlniri cu specialişti în problematica dezvoltării economice şi a marketingului.
Cu acest prilej, Eugen Iordănescu, directorul general al Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Sibiu, a purtat un dialog fructuos cu reprezentanţii companiilor sibiene.

 


comentarii
1 comentarii

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul
dumitru
14.05.2015 16:49
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica