Tribuna
Sevis
Horoscop 9 octombrie

Berbec
Începeţi ziua obosit şi nervos, motiv pentru care nu este exclus să aveţi probleme la serviciu şi cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să nu vă lăsaţi copleşit de un insucces în afaceri, chiar dacă paguba nu este deloc neglijabilă. Păstraţi-vă calmul şi nu vă certaţi cu partenerul de viaţă!

Taur
S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă înţeleagă greşit dorinţa de libertate. Aveţi grijă ce şi cum spuneţi! La nervi, există riscul să rostiţi cuvinte greu de iertat. Se pare că nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră. Vă sfătuim să vă exprimaţi cât mai clar.
 
Gemeni
Dimineaţa nu reuşiţi să vă respectaţi programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri, pentru că riscaţi să suferiţi un eşec usturător. Ţineţi cont de sfaturile unui prieten cu experienţă!

Rac
S-ar putea să aflaţi că o persoană apropiată este grav bolnavă sau chiar mai rău. Vi se cere ajutorul şi sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri, împreună cu prietenii. O femeie mai în vârstă vă ajută cu bani şi cu sfaturi. Vă sfătuim să faceţi tot posibilul pentru a evita o ceartă cu persoana iubită.

Leu
Relaţiile cu prietenii nu merg prea bine. Aveţi tendinţa de a fi autoritar şi vreţi să vă impuneţi punctul de vedere chiar şi în familie, spre dezamăgirea partenerului de viaţă. Vă sfătuim să fiţi mai diplomat şi să ascultaţi şi părerile celor din jur. Este o zi foarte favorabilă călătoriilor.
 
Fecioară
S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi la serviciu, din cauza ideilor dumneavoastră nonconformiste. Vă sfătuim să nu vă enervaţi şi să vă impacaţi cu ideea că alţii preferă cărările bătătorite. După-amiaza sunteţi invitat pe neaşteptate la o petrecere de către o persoană cu care nu v-aţi mai văzut de mult.

Balanţă
Vă recomandăm să amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu sunteţi în cea mai bună formă la capitolul comunicare. Este indicat să evitaţi deciziile importante, mai ales la locul de muncă. Spre seară, este posibil să vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal. Fiţi mai atent la problemele familiei!
 
Scorpion
Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, însă partenerul de viaţă s-ar putea să nu vă aprecieze deloc exagerarile. Vă sfătuim să daţi dovadă de tact şi să ţineţi cont de părerile unei persoane mai în vârstă din familie. Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie, puteţi fi liniştit: totul vă merge conform planurilor.

Săgetător
Aveţi de rezolvat o mulţime de problemele dificile. Dacă nu reuşiţi să vă controlaţi nervozitatea, există riscul să faceţi gesturi pe care le veţi regreta. Vă recomandăm să acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi celor mai tineri din familie.

Capricorn
Este posibil să se accentueze dificultăţile financiare şi problemele sentimentale. Vă sfătuim să nu îi reproşaţi partenerului de viaţă că a făcut cheltuieli inutile. După-amiaza sunteţi invitat la o petrecere. Nu vă enervaţi dacă se fac glume pe seama dumneavoastră!

Vărsător
Nu sunteţi mulţumit de nimic şi aveţi tendinţa de a-i critica pe toţi care vă ies în cale. Vă recomandăm să nu încheiaţi contracte. Riscaţi să faceţi greşeli care vă pot pune în conflict cu autorităţile. Ar fi bine să vorbiţi deschis cu persoanele apropiate.

Peşti
Fiţi prudent şi temperaţi-vă nervozitatea! Altfel riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea. După-amiaza, intraţi în posesia unei mari sume de bani, din cauza căreia este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să ţineţi cont de nevoile întregii familii.

comentarii
1 comentarii

Cautam colaboratori in cel mai cautat program! Cautam urgent colaboratori pentru activitate part-time. Acesta este cel mai solicitat program de castiguri suplimentare la ora actuala, asa cum puteti observa si din multitudinea de anunturi. Oferim imediat contract de comision si instruire gratuita. Asiguram si indrumare pe tot parcursul activitatii. Cereti acum detalii la adresa de email: gabuntz_pr20@yahoo.com
Gabriela
09.10.2015 12:31
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia