Continental
Tribuna
Horoscop 10.07.2018
Horoscop 10.07.2018

Berbec

Pot avea loc schimbări benefice în relaţiile dumneavoastră sentimentale. Sunteţi comunicativ şi aveţi ocazia să vă împrieteniţi cu o persoană deosebită. Nu este exclus ca această relaţie să ducă la o căsătorie.

 

Taur

Dimineaţa vă simţiţi obosit, chiar epuizat. Este recomandabil să evitaţi deciziile importante, mai ales în afaceri, şi activităţile ce necesită un efort deosebit. Limitaţi-vă la activităţi de rutină!

 

Gemeni

Dimineaţa încasaţi o sumă considerabilă, de pe urma unei afaceri. Deşi se poate spune că acum aveţi bani, vă sfătuim să nu faceţi investiţii şi nici călătorii lungi.

 

Rac

Deşi sunteţi foarte aglomerat, aveţi suficientă energie pentru a face faţă tuturor problemelor. Aveţi ambiţia să mergeţi până la capăt, indiferent de obstacole.

 

Leu

Aveţi posibilitatea să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale, care vă poate schimba viaţa. Cineva apropiat vă ofera un cadou de care vă bucuraţi foarte mult.

 

Fecioară

Doriţi mult să faceţi o schimbare sau să începeţi ceva nou. Traversaţi o perioadă dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Nu staţi prea bine cu banii, dar vă sfătuim să nu vă faceţi griji.

 

Balanţă

O rudă mai în vârstă reuşeşte să vă temperareze dorinţa de a obţine venituri riscante. Vă sfătuim să nu vă sacrificaţi tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merită să vă neglijaţi prietenii!

 

Scorpion

Este posibil să începeţi o noua etapă în viaţa socială şi pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubită şi călătoriile.

 

Săgetător

Nu este o zi favorabilă investiţiilor. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile. Nu cautaţi să obţineţi sume necuvenite, pentru că riscaţi să aveţi necazuri! După-amiază, este posibil să aveţi musafiri.

 

Capricorn

Vă aflaţi într-o perioadă favorabilă contactelor sociale şi relaţiilor sentimentale, dar şi pe plan social. După-amiază, survin schimbări de program din cauza invitaţiei la o petrecere. Vă sfătuim să nu neglijaţi odihna.

 

Vărsător

Dimineaţa sunteţi decis să rezolvaţi o problemă de familie, pe care aţi tot amânat-o. Sunteţi nevoit să faceţi câteva drumuri şi cheltuieli destul de mari.

 

Peşti

Sunteţi hotărât să începeţi ceva nou. Este o zi favorabilă activităţilor intelectuale şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să vă remarce o persoană de sex opus.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia