Tribuna
Hoţ prins

Un bărbat de 33 de ani din Merghindeal este cercetat de oamenii legii pentru furt calificat, fiind suspectat că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o casă din Dealul Frumos. Poliţiştii din Agnita au fost sesizaţi duminică dimineaţa de către administratorul imobilului, care a reclamat lipsa unui hidrofor, a unui covor şi a mai multor sticle de băuturi alcoolice, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de 800 de lei. Poliţiştii care au făcut cercetarea la faţa locului au stabilit că furtul s-a putut produce în perioada 22 februarie – 7 martie 2010, hoţii intrând prin fereastra de la hol spartă. Casa care a fost spartă este nelocuită, administratorul verificând doar ocazional încuietorile. "În urma verificărilor efectuate a fost identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în localitatea Merghindeal, judeţul Sibiu, suspectat de comiterea acestei infracţiuni. Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Merghindeal", precizează Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. (R.G.)
comentarii
2 comentarii

ce stire e fara sa dati numele???voi numiti asta material complect????probabil sunt bazaconi inflorite de voi ca sa umpleti ziarul!!!!!daca la fiecare articol nu scrieti numele nu mai scrieti nici articolo!!e mai simplu asa!!!
cititor tribuna
09.03.2010 03:29
MEI ASTA ERA UNU SUB ACOPERIRE CARE LUCRA PENTRU MATEI DE LA PRIMARIE..TREBUIE SA JUSTIFICI CUMVA EXISTENTA "MILITIENILOR" DIN AGNITA CHIAR DACA E INFLOROITA TREABA LOL
PRIMAR DE AGNITA
16.03.2010 04:30
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA