Continental
Tribuna
Hai s-o ardem la fundaţie sau cum să învecheşti un bloc nou
Hai s-o ardem la fundaţie sau cum să învecheşti un bloc nou

Înţelegem că vremea a fost, de ceva zile, destul de tomnatecă în iulie. Înţelegem că a mai şi plouat, bine spre excelent, chiar dacă cu pauze. Mai înţelegem că o zonă în care se construieşte nu e o zonă finalizată şi că nu poate concura cu Piaţa Mare sau Piaţa Gării ca, să zicem, drenaj.

Dar când vezi ditamai băltoiul exact la fundaţia unui bloc destul de proaspăt construit, începi deja să-ţi pui întrebări cu privire la „de ce e aşa”?

Păi e aşa pentru că s-a săpat şi a rămas precum vedeţi, fără a se lua măsuri minime de evitare a „depozitării” apei exact în zona fundaţiei blocului. Sau a pivniţelor aceluiaşi bloc. La cum se vede, mi se pare că e un exemplu clar de cum să învecheşti un bloc nou. Adică să intri şi tu în rândul lumii, la o adică, atunci când pe la bere mai zice unul de ce mucegai sau igrasie are, tu să nu stai de o parte cum că „nu ştiu frate, eu sunt proaspăt mutat”.. Dar se putea evita asta, că nu putem da vina că apa s-a acumulat pentru că acolo e zonă inundabilă. A, uitasem. Unde e băltuţa de la malul blocului? În zona fostului complex Univers'all, actualmente tot spaţiu comercial. Din Rahovei în stânga, spre câmp. Adică stai că nu mai e câmp. Sunt tot blocuri.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia