Tribuna
PNL
Grup de lucru pentru prevenirea abandonării deșeurilor pe spațiile publice din Mediaș
Vasile ANTIPA
644 vizualizari
Grup de lucru pentru prevenirea abandonării deșeurilor pe spațiile publice din Mediaș

Recent a avut loc o întâlnire a responsabililor Primăriei Mediaș cu reprezentanți ai organizațiilor nonguvernamentale, asociațiilor din oraș, dar și cu medieșenii, pentru a găsi cele mai bune soluții în vederea stopării fenomenului de aruncarea a deșeurilor la voia întâmplării în diferite zone din oraș.

Menținerea și îmbunătățirea curățeniei în oraș a fost tema unei întâlniri în care s-a pus problema aruncării gunoaielor pe diferite spații din oraș. Iar sociațiile din Mediaș care derulează activități de protejare a mediului înconjurător vor derula activități pentru informarea locuitorilor municipiului în vederea diminuării cazurilor de aruncare a deșeurilor pe domeniul public.

Este concluzia principală a întâlnirii, fiind constituit și un grup de lucru care va demara activități de informare și sensibilizare a medieșenilor pe această temă.

"În ultimii trei ani de zile, Primăria Mediaș prin Direcția de Administrare a Domeniului Public a derulat lucrări importante de amenajare a zonelor verzi. Din toate semnalele primite, atât medieșeni cât și cei care ne vizitează orașul sunt mulțumiți de aceste lucrări.

Din păcate, există și concetățeni de-ai noștri care nu numai că nu participă la acțiunile de ecologizare pe care primăria le organizează împreună cu asociațiile și fundațiile din oraș, dar mai mult, nu fac altceva decât să arunce mizerie pe străzi, în pădure și nu în ultimul rând să producă mari prejudicii.

Am făcut o solicitare către asociațiile și fundațiile din oraș care au ca obiect de activitate protejarea mediului înconjurător și am cerut ca împreună să găsim o rezolvare pentru a înlătura aceste deficiențe.

Pe mine mă bucură faptul că mare parte din asociații și fundații au răspuns prezent solicitării mele și cu siguranță că împreună, pe termen lung, vom găsi soluții pentru ca aceste fenomene să fie diminuate", a spus primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia