Tribuna
Gheorghe Roman și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Mediaș
Vasile ANTIPA
458 vizualizari
Gheorghe Roman și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Mediaș

Gheorghe Roman, primarul în exercițiu al Mediașului a anunțat, vineri, pe pagina sa de Facebook, că va candida pentru un nou mandat de primar al orașului. Acesta a mai afirmat că a avut discuții cu colegii săi din PNL Sibiu și Mediaș și a decis să candideze pentru încă un mandat de primar al municipiului de pe Târnava mare. Roman a explicat că de la preluarea mandatului a mers peste tot prin Mediaș pentru a putea vedea exact care sunt problemele reale și că a înțeles că modernizarea și dezvoltarea Mediașului implică atragerea de fonduri extrabugetare, fie că sunt fonduri europene, fie că sunt fonduri de la Guvernul României.

Gheorghe Roman spune, tot pe Facebook, că după 3 ani de muncă la diferite proiecte, s-a obținut finanțare pentru unele obiective care nu ar fi putut fi realizate cu banii din bugetul local.

"Dragi medieșeni, ca primar am înțeles încă de la preluarea mandatului că pentru a cunoaște problemele reale ale Mediașului este extrem de important să iau la pas orașul și să am cât mai multe întâlniri cu dumneavoastră. Pentru mine și echipa mea a fost foarte clar că putem moderniza și dezvolta orașul doar dacă atragem cât mai multe fonduri extrabugetare – europene și guvernamentale.

Astfel că, după o muncă în echipă de peste 3 ani primim vești bune și foarte bune cu privire la unele obiective de investiții extrem de importante pentru oraș, investiții pe care nu le-am fi putut realiza niciodată din taxe și impozite locale. Vom promova astfel în următorii ani lucrări pe fonduri europene și guvernamentale, nerambursabile de peste 150 milioane de euro.

Ținând cont de faptul că toate aceste investiții trebuie să-și atingă scopul în folosul medieșenilor, în urma discuțiilor pe care le-am purtat cu colegii mei din PNL Mediaș și Sibiu, dar și cu foarte mulți cetățeni, am luat decizia de a candida pentru un nou mandat de primar la alegerile locale din acest an", a scris Roman pe Facebook.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia