Tribuna
PNL
Gheorghe Roman - Particip la referendum și voi vota DA pentru familia tradițională
Vasile ANTIPA
947 vizualizari
Gheorghe Roman - Particip la referendum și voi vota DA pentru familia tradițională

Voi participa la referendumul pentru redefinirea familiei și voi vota DA. Este afirmația primarului din Mediaș, Gheorghe Roman, și a fost făcută la finalul unei întâlniri pe tema participării la referendumul pentru familie. Alături de conducerea Primăriei la respectiva întâlnire organizată la sediul municipalității au participat reprezentanți ai cultelor religioase din oraș, directorii societăților și dorecțiilor subordonate, dar și directorii unităților de învățământ.

Edilul șef al municipiului de pe Târnava Mare a explicat că va participa la referendumul pentru familie de la sfârșitul acestei săptămâni și va vota DA pentru familia tradițională. În același timp, Roman a afirmat că s-ar bucura dacă un număr mare de medieșeni vor participa la referendumul de sâmbătă și duminică.

“La sfârșitul acestei săptămâni suntem așteptați să participăm la referendumul pentru familie, un referendum inițiat de către societatea civilă. Pentru ca acesta să fie validat, este necesar ca 30% din populația cu drept de vot să meargă și să voteze. Eu voi merge la vot. Ca medieșean, ca primar al municipiului Mediaș aș fi bucuros dacă un număr cât mai mare de oameni din orașul nostru s-a prezenta la vot și ar vota DA pentru familia tradițională.

Le mulțumesc celor care au participat la Primărie și aicdi mă refer la reprezentanții cultelor religioase, la directorii instituțiilor de învățământ și nu în ultimul rând le mulțumesc colegilor mei din administrația publică locală”, a afirmat primarul Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia