Tribuna
Gheorghe Călburean nu mai este directorul general al DAFORA
Viorel ANDRIESCU
2710 vizualizari

Firma medieşeană Dafora a semnat un contract-cadru pe o perioadă de 4 ani cu firma americană de petrol şi gaze Amromco Energy, potrivit BVB.
Programul de foraj care stă la baza acordului include săparea, în cursul acestui an, a unui număr de 6 sonde cu adâncimi cuprinse între 2.200 m şi 3.000 m.
Lucrările la prima sondă, a cărei adâncime proiectată este de 3.000 m, urmează a fi începute cu o instalaţie de foraj cu o capacitate de 200 tone.
Dafora este lider pe piaţa de foraj din ţara noastră şi execută lucrări de foraj pentru petrol, gaze naturale şi ape geotermale şi servicii de mentenanţă şi transport pentru echipamentele de foraj.
În altă ordine de idei trebuie precizat că, în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Adminitraţie al societăţii, a fost aprobată cererea lui Gheorghe Călburean (principalul acţionar al companiei, care deţine 49,96% din titluri) de încetare a contractului de director general al societăţii.
Funcţia urmează să fie preluată, conform BVB, de către Dan Lucian Popovici, directorul Departamentului de sănătate, siguranţă, calitate şi mediu la Dafora. Gheorghe Călburean, care deţine aproape jumătate din numărul acţiunilor companiei, este şi preşedintele Consiliului de Administraţie.
comentarii
1 comentarii

simte ceva """cutremur"" in jurul sau domnul G.C. ca urmare a celor intamplate in ultimul timp in Medias
mihai
11.03.2013 19:06
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA