FITS 2022
Tribuna
Garderoba de toamnă pentru bărbați
Garderoba de toamnă pentru bărbați

Chiar dacă majoritatea bărbaților nu suportă zilele lungi petrecute la cumpărături, ei sunt foarte atenți la stilul vestimentar. Iată cum poți avea ținute perfecte în această toamnă, fără a fi nevoie să pierzi foarte mult timp:

 

1. Începe prin a-ți ordona dulapul

Renunță la hainele pe care nu le-ai mai purtat de foarte mult timp. În timp, chiar dacă nu suntem pasionați de modă, ne schimbăm preferințele și renunțăm la anumite piese vestimentare. Oferă-le cuiva care are nevoie de ele și fă-ți loc în dulap pentru ceva nou, în culori vii.

 

2. Analizează piesele de bază și vezi cum le poți combina

Când vorbim de piese de bază, ne gândim la tricouri, pantaloni, cămăși, dar și încălțăminte sport și elegantă. Vezi ce s-a decolorat sau deteriorat și astfel vei vedea exact ce ți-ar mai trebui.

 

3. Separă lucrurile clasice de cele pentru zilele de relaxare și pentru activități sportive

 Îți va fi mult mai ușor să alegi ținuta potrivită pentru birou dacă ai toate cămășile și costumele așezate pe umerașe. Sau, dacă ai un job care îți permite o ținută mai relaxantă, pregătește-ți mai multe modele și culori de pantaloni sau jeanși. Îi poți combina ușor cu un sacou, o cămașă sau cu o bluză sport.

 

 

4. Preferi ținutele sport?

Pe Fashion Days  găsești foarte multe modele de pantaloni sport și de treninguri pe care le poți transforma într-o ținută lejeră pentru plimbare sau cumpărături. Alege un trening pe care să îl folosești și în diminețile în care vrei să alergi.

 

5. Pantalonii chino sunt alegerea perfectă pentru această toamnă

Adaugă în garderobă cel puțin trei culori. Poți obține cu ei ținute potrivite pentru orice ocazie. Combină-i cu piese clasice sau sport și alege culori potrivite pentru activitatea desfășurată. Poartă-i cu un tricou și un cardigan pentru o ținută de zi sau cu o cămașă și un pulover subțire, la baza gâtului pentru o zi la birou. Urmează o întâlnire de afaceri? Adaugă un sacou și vei obține o ținută modernă de afaceri.

 

6. Paltoanele și gecile

Fii practic și gândește-te exact de ce vei avea nevoie. Ideal ar fi să ai o geacă impermeabilă, un palton de lungime medie și cel puțin o jachetă pentru zilele însorite. Cumpără modele versatile, pe care să le poți combina cu diverse piese vestimentare.

 

7. Încălțămintea potrivită

O pereche de ghete pentru barbati poate fi încălțămintea perfectă atât pentru o ținută de zi cât și pentru o excursie la munte. Tenișii sau pantofii sport pot fi purtați și cu o pereche de jeanși într-o zi însorită de toamnă. În plus, nu uita să achiziționezi și modele impermeabile, mai ales că toamna, vremea este imprevizibilă.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA