Tribuna
AFF
Gabriela Firea vrea TVA 5% la produsele pentru copii
Gabriela Firea vrea TVA 5% la produsele pentru copii
© facebook/Gabriela Firea

Ministrul familiei, Gabriela Firea a anunţat, pe pagina sa de facebook, un pachet legislativ pentru creșterea natalității și susținerea familiilor. Acesta conţine prevederi ca: reducerea TVA până la 5% la produsele esențiale pentru creșterea copiilor (lapte praf, mâncare pentru bebeluși, scutece, produse de igienă), vouchere de 1.500 de lei pentru plata after-school, creșă și grădiniță iar pentru familiile cu venituri de maximum două  salarii medii nete pe economie, aproximativ 8.000 de lei, acordarea de vouchere în valoare de 1.500 de lei/lunar, pentru achitarea serviciilor oferite de after-school, creșe sau grădinițe particulare.
Printre măsurile propuse se mai numără card pentru familiile numeroase şi pentru ceele tinere, vouchere de consultații și analize gratuite pentru viitoarele mame, reducerea dobânzilor pentru creditele imobiliare acordate familiilor numeroase, protecția mamelor care se întorc în câmpul muncii, program flexibil de muncă pentru părinți, vouchere pentru tratamente stomatologice şi sprijin financiar pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate. 

comentarii
2 comentarii

Alta parasuta! Se poate lua de mana cu Raluca Turcan... PSD si PNL sunt aceeasi mizerie! Au distrus tot in tara si vor sa ne "abureasca" din nou in campania electorala. Sper ca la Sibiu nu le va mai merge cu minciunile.
Sibian
17.03.2023 03:48
O sa importe vodca plata pentru bebelusi de la Rusi!
newman
18.03.2023 17:25
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA