Tribuna
Furt din curtea şcolii

Un furt de mai mare râsul a avut loc marţi, în curtea Şcolii nr. 4 de pe strada Spartacus. Hoţii, un bărbat de 35 de ani şi o femeie de 63 de ani, s-au ales cu dosare penale pentru că au furat din geanta unei femei, care, uitucă, şi-a lăsat bunul agăţat pe un tomberon, în curtea şcolii. Când şi-a dat seama că nu are geanta, femeia s-a întors la şcoală, iar acolo a realizat că nu mai are banii şi telefonul mobil.
„O femeie a sesizat ieri telefonic Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că în timp ce se afla în municipiul Sibiu, în incinta unei şcoli generale, i-a fost sustrasă geanta. Fapta s-a produs în jurul orei 13.10, la faţa locului deplasându-se cu operativitate un echipaj din cadrul sistemului de ordine şi siguranţă publică al Poliţiei Municipiului Sibiu. În urma discuţiilor purtate cu victima, poliţiştii au stabilit faptul că acesta şi-a lăsat geanta în apropierea unui tomberon, fiind sustrasă de persoane necunoscute”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.
Pentru că zona este împânzită cu camere de supraveghere video, oamenii legii au reulit imediat identificarea persoanelor bănuite de săvârşirea acestei fapte, precum şi recuperarea integrală a prejudiciului creat. Cei doi sibieni sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia