Tribuna
Sevis
Fundaţia mamelor de îngeri
Alexandra CHEŞCU
4976 vizualizari
Fundaţia mamelor de îngeri

Se spune că nimic nu este mai tragic pentru un părinte ca dispariţia unui copil. În consecinţă, durerea pierderii unui copil pe care o mamă nu l-a cunoscut devine imposibil de imaginat şi foarte greu de exprimat în cuvinte. Ieri, la Sibiu, Fundaţia E.M.M.A a adunat la un loc femeile care au trăit o astfel de dramă. Ele sunt mamele de îngeri şi pentru ele s-a constituit această organizaţie, care îşi propune să le ofere sprijin, consiliere şi alinare pentru a depăşi experienţa tragică şi pentru a găsi puterea de a merge mai departe.

În sprijinul mamelor

Fundaţia E.M.M.A, care a fost fondată de Bianca Brad, actriţă, cântăreaţă şi fostă Miss Prinţesa Frumuseţii, în memoria fiicei ei Emma Nicole,  pierdută înainte de a se naşte, are mai multe obiective: acela de a oferi sprijin femeilor care au trăit o experienţă asemănătoare şi de a organiza o campanie menită să schimbe legislaţia României, în ceea ce priveşte recunoaşterea identităţii fătului de la 22 de săptămâni de sarcină, respectiv la o greutate minimă de 500 de grame.

Ziua Mamelor de Îngeri

Ieri, la Sibiu, au fost prezente două reprezentante ale Fundaţiei E.M.M.A, Ana-Maria Gomboş, asistenta Biancăi Brad şi Simona Marţi, responsabilul pentru Sibiu al Fundaţiei, care urmează să stabilească întâlniri lunare cu mamele de îngeri, pentru a le acorda sprijinul. Tot în acest sens, 10 mai a fost declarată drept Ziua Mamelor de Îngeri, când, la ora 18.30, la statuia lui Mihai Eminescu din Parcul Sub Arini, vor fi înălţate baloane cu numele copilaşilor dispăruţi. Participantele vor aprinde, totodată, o candelă, întru memoria copiilor lor.
Pentru întâlnirea de ieri, la Sibiu s-au înscris 20 de mame, iar toate cele care doresc să obţină informaţii suplimentare, le pot afla de pe site-ul: w.w.w.organizatiaemma.ro.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia