Tribuna
Jidvei
Frumos, autentic şi natural, la Festivalul „Ţara Oltului în produse şi tradiţii”
Dan FRÂNCU
1361 vizualizari
Frumos, autentic şi natural, la Festivalul „Ţara Oltului în produse şi tradiţii”

Nici nu s-a instalat bine toamna, că avrigenii au şi început pregătirile pentru organizarea unei noi ediţii a Festivalului "Ţara Oltului în pro­duse şi tradiţii", cea mai repre­zentativă manifestare publică a acestui anotimp, desfăşurată în micul oraş din sudul judeţului Sibiu.

În acest an, producătorii, artiştii populari şi meşteşugarii Ţării Ol­tului sunt aşteptaţi să-şi prezinte oferta la ediţia de toamnă a cu­noscutului festival, duminică, 14 oc­tombrie, începând cu ora 10, pe păşunea situată la intrarea în satul Bradu, lângă DN 1 (pe partea dreaptă dinspre Avrig).

"Vă invităm să fiţi prezenţi acolo, alături de celelalte comunităţi ale Ţării Oltului, împreună cu produ­cători din localiatea dumneavoas­tră şi cu artişti locali (ansamblu, solişti vocali sau instrumentişti etc), pentru a pune în valoare produsele tradiţionale (alimentare sau meş­te­şugăreşti), tradiţia culturală, por­tul local, oamenii.

Intervalul orar al desfăşurării festivalului este 10 - 17, dar producătorii sunt aşteptaţi înainte de ora 10, pentru a avea timp util în amenajarea standului. Organi­zatorii pun la dispoziţie mese si umbrele. Vă aşteptăm să punem împreună în valoare comunităţile noastre şi zona în care vieţuim", se menţionează în învitaţia de participare trimisă de organizatori.

Am mai aflat că participanţii (expozanţi, comercianţi sau simpli cumpărători) vor avea parte de câteva surprize pregătite de or­ganizatori. Cea mai bine repre­zentată comunitate participantă la festival va fi premiată de Asociatia Crescătorilor de Animale Avrig cu un premiu special: un berbec.

Festivalul "Ţara Oltului în pro­duse şi tradiţii" este organizat de Primăria Avrig şi Asociaţia Cres­cătorilor de Animale Avrig, cu fi­nanţare de la bugetul local al oraşului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia