Continental
Tribuna
FOTO: Ziua Recoltei a adunat mii de medieșeni în Piața Corneliu Coposu
Vasile ANTIPA
1026 vizualizari
FOTO: Ziua Recoltei a adunat mii de medieșeni în Piața Corneliu Coposu

O zi superbă din punct de vedere al condițiilor meteo, o mulțime de produse de toamnă, concerte și dansuri populare. Au fost ingredientele principale ale zilei de sâmbătă, când în municipiul Mediaș s-a desfășurat o nouă ediție a Zilei Recoltei.

Nu au lipsit din programul evenimentului, jocurile, concursurile și surprizele pentru copiii de la grădinițe. Cei prezenți pe platoul din fața primăriei au putut vizita târgul de produse meșteșugărești, special organizat cu acest prilej, să savureze fructele, legumele și preparatele tradiționale oferite de producătorii locali, și, nu în ultimul rând, să se bucure de spectacolele de muzica și dans popular.

Au fost prezenți, la Mediaș, Nicoleta Voica, Ciprian și Mihaela Istrate, Mariana Deac, Vasile Coca, Nicu Novac și Ciprian Picovici alături de Ansamblul artistic profesionist “Mureșul”, Grupul instrumental “Ceterașii de pe Câmpie” și dansatorii, interpreții și instrumentiștii Ansamblului folcloric “Purtata” din Mediaș.

În același timp, municipalitatea medieșeană împreună cu unitățile de învățământ din oraș au pregătit o serie de spectacole de muzică, dans și divertisment susținute de elevii școlilor și grădinițelor medieșene.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia