Tribuna
FOTO: Marșul pentru Viață a strâns sute de medieșeni
Vasile ANTIPA
779 vizualizari
FOTO: Marșul pentru Viață a strâns sute de medieșeni

La fel ca și la primele trei ediții, sute de medieșeni au participat, vineri după amiaza, la a patra ediție a Marșului pentru Viață. Manifestarea, organizată de către Protopopiatul Mediaş în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaş s-a bucurat, la fel ca și anii trecuți, de o participare numeroasă din partea medieșenilor.

Participanții s-au întâlnit la Catedrala „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, de unde s-a pornit în Marșul pentru Viață, pe traseul Piața Andrei Șaguna – Spitalul Municipal Mediaș – strada I. Gh. Duca – Piața Regele Ferdinand I. „Unic din prima secundă” a fost tema marșului din acest an și a afirmat unicitatea și valoarea infinită a fiecărei persoane încă din prima clipă a vieții.

Organizatorii nu au solicitat interzicerea legală a avortului, nu se sprijină niciun fel de violență împotriva femeii. Prin activitățile pro-viață desfășurate, au fost promovate conștientizarea societății despre criza de sarcină, înțelegerea adevărului științific că viața începe de la concepție și sprijinirea femeii să nască viața pe care o poartă în ea.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia