Continental
Tribuna
FOTO - Două biserici din Mediaș ajută vârstnicii, copiii și familiile nevoiașe
Vasile ANTIPA
619 vizualizari
FOTO - Două biserici din Mediaș ajută vârstnicii, copiii și familiile nevoiașe

Biserica Sfinții Apostoli "Petru și Pavel" din Cimitirul Ortodox al municipiului Mediaș, a identificat, cu ajutorul celor 30 de voluntari, mai mulți vârstnici, familii cu mulți copii și familii monoparentale cărora le-a oferit ajutor financiar pentru procurarea de medicamente, alimente, produse de igienă și haine, iar unele familii au fost sprijinite pentru a-și plăti facturile la utilități, valoarea ajutorului fiind de 3.200 de lei.

Tot în aceste zile au fost oferite alimente și produse de uz canic în valoare de 1.200 de lei Centrului de Plasament din Agârbiciu. Prin intermediul unui parteneriat cu Direcția de Asistență Socială Mediaș Biserica Sfinții Apostoli "Petru și Pavel" a sprijinit unele persoane fără adăpost găzduite în această perioadă în locuințe sociale cu produse alimentare și produse de igienă.

De asemenea, în aceste zile, preotul Flaviu Fleșer împreună cu trei voluntari au oferit alimente pentru 20 de vârstnici, dar și pentru cinci familii cu venituri modeste și unor tineri reveniți din Italia.

Parohia Catedrală I Mediaș, prin implicarea părintelui protopop Ovidiu Ioan Găban, parohul acesteia, a reușit să aducă zâmbetul pe chipurile celor 24 de copii din Centrul de Plasament din Agârbiciu, recent binecuvântat de către Mitropolitul Ardealului, IPS Laurențiu Streza, prin oferirea de produse de igienă și alimente în valoare de 2.000 de lei.

În aceste zile, tot Parohia Catedrală I Mediaș a oferit 160 de porții de hrană caldă în valoare de aproape 2.000 de lei persoanelor vulnerabile din Mediaș, aflate în evidențele Direcției de Asistență Socială Mediaș.


comentarii
1 comentarii

Sunt Lisa Bass. Sunt fericit să-mi împărtășesc mărturia. Sotul meu si cu mine avem o multime de probleme traind impreuna, el nu mi-a acordat niciodata atentia sau ma face fericit, deoarece s-a indragostit de o alta femeie in afara casatoriei noastre. Am încercat tot posibilul să mă asigur că soțul meu părăsește această femeie, dar cu cât vorbesc mai mult cu el despre asta, cu atât mă face să mă simt trist și nefericit, căsătoria mea a început să ducă la divorț, deoarece nu îmi mai acordă atenție. Îl iubesc atât de mult, mi-am pierdut integritatea, tot proiectul meu s-a oprit, am fost bolnav de 2 luni. Am vrut să-l uit, dar îl iubesc și totuși vreau să-l pierd, ne-am căsătorit de 5 ani și el este tot ce aș putea numi un adevărat cel mai bun prieten și cel mai bun în toate, omul care se ocupă perfect de problemele mele, bărbatul care sacrificii pentru fericirea mea. L-am vrut înapoi în viața mea. Eram atât de confuz. Prietenii mei mi-au spus să cumpăr cărți despre relații, așa că am intrat online pentru cărțile de relații, în timp ce am dat peste o casetă de vrăji numită „DR AYOOLA”. Am citit despre el, recenzii și mărturii, așa că l-am contactat imediat, i-am explicat problemele mele. În aceeași zi, El mi-a aruncat o vrajă și m-a asigurat de 48 de ore că soțul meu se va întoarce la mine și spre cea mai mare surpriză după 48 de ore soțul meu a venit să bată la ușa mea și a cerut iertare. Sunt atât de fericit că dragostea mea a revenit din nou, nu aș înceta să vorbesc despre el. Contactați-l astăzi dacă aveți nevoie de ajutorul său prin: e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com sau pe WhatsApp: +31684065675. și el are și site-ul


Site-ul https://drayoolasolutionhome.com/


veți vedea că problema dvs. va fi rezolvată fără întârziere
Lisa Bass
12.04.2020 04:21
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia