Continental
Tribuna
FOTO: 5 milioane de euro pentru reabilitarea drumului dintre Agârbiciu și Șoala. Lucrările au reînceput zilele trecute
Vasile ANTIPA
843 vizualizari
FOTO: 5 milioane de euro pentru reabilitarea drumului dintre Agârbiciu și Șoala. Lucrările au reînceput zilele trecute

Zilele trecute au fost reluate lucrările la un proiect extrem de important pentru administrația locală din Axente Sever. Este vorba despre investiția derulată la drumul comunal care leagă Agârbiciul de Șoala, un proiect de aproximativ 5 milioane de euro.

Se efectuează lucrări în 4 puncte de lucru, iar în zilele următoare vor mai sosi două echipe, care vor începe lucrul în localitatea Șoala. În Șoala se vor realiza podețele, rigolele și podul din centrul localității, care va fi demolat și se va construi unul nou. Marius Grecu, edilul șef din Axente Sever, a inspectat zilele trecute șantierul proiectului, urmărind evoluția lucrărilor.

“Este cel mai important proiect al comunei Axente Sever, realizat după anul 1990, în valoare de aproximativ 5 milioane de euro. Lucrările au fost demarate în luna octombrie 2018, iar în data de 11 martie au fost reluate lucrările pe DC 6 Agîrbiciu-Șoala.

Lucrările merg bine, s-a început în forță în 4 puncte de lucru. Săptămâna viitoare vor mai sosi încă două echipe, care vor lucra în localitatea Șoala, unde se vor realiza și podețele, rigolele și podul din centrul localității, care va fi demolat și va fi construit unul nou. În urma discuțiilor avute cu reprezentanții firmei constructoare, în luna mai se va începe efectiv lucrarea pe drum.

Acum se lucrează la zidurile de sprijin, la consolidarea drumului și la rigole. Lucrarea va fi finalizată în noiembrie, când preconizăm că vom inaugura acest obiectiv de investiții”, a declarat primarul din Axente Sever, Marius Grecu.

În acest moment se lucrează la zidurile de sprijin, la consolidările necesare și la rigole. De asemenea, pe strada Între Sași din localitatea Agîrbiciu, care este de asemenea inclusă în proiect, se lucrează la podețe și rigole și se efectuează branșamentele la rețeaua de apă-canal. Termenul de finalizare al acestui obiectiv de investiții este preconizat pentru luna noiembrie 2019.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia