Tribuna
Forumul "Tinereţe şi speranţă”, la Mănăstirea de la Sâmbăta de Sus
Dan FRÂNCU
3580 vizualizari

În perioada 23- 29 iulie 2012, la Mănăstirea Con­stan­tin Brâncoveanu de la Sâm­băta de Sus, se va des­fă­şura cea de-a XIV ediţie a Foru­mului “Tinereţe şi Spe­ranţă”. Manifestarea este or­ga­nizată de Asociaţia Orto­doxă pentru o Lume Nouă şi se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între18 şi 30 de ani.
La fiecare ediţie a foru­mului, organizatorii îşi pro­pun să sensibilizeze tinerii participanţi către valorile creştine şi mai ales, umane.
Astfel, pentru sufletul `i dorin\ele fiecaruia, an de an, prieteni faţă de prieteni, or­ga­nizatorii propun partici­panţilor la această acţiune mai multe ateliere: creative (grafică, bricolaj, comuni­care), artistice (teatru, pictură pe sticlă, chitară, tradiţii popu­lare), tematice (ortodo­xie şi ecumenism, religie şi sport, problemele tinerilor, muzică şi oralitate), sportive (fotbal, badmington, ciclism, drumeţie pe munte).
Atmosfera în Forumul de la Sâmbăta de Sus este creată pentru fiecare participant în parte. Astfel, fiecare tânăr poate participa la slujbă, are posibilitatea de a se întâlni cu personalit[\ile invitate la forum, îşi poate face noi prieteni, sau îşi poate manifesta libertatea de expresie şi respectul faţă de ceilalţi participanţi şi faţă de comunitatea monahală care găzduieşte forumul.
Nu vor lipsi caietele de cântece, focul de tabără, dru­meţiile, jocurile şi atmosfera plăcută.
Tinerii interesaţi pot obţine informaţii suplimentare sau se pot înscrie vizitând pagina de internet www.aoln.ro şi la adresa aoln@aoln.ro.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA