Tribuna
Sevis
Flori pentru Lucreţia Ciobanu
Sorana MAIER
2870 vizualizari
Flori pentru Lucreţia Ciobanu

Lucreţia Ciobanu a fost felicitată luni, la împlinirea vârstei de 90 de ani, de in­terpretul de muzică popu­lară Marcel Părău, care a fost mesa­gerul pre­şe­dintelui CJ, Ioan Cindrea şi al Ansam­blului Cindrelul - Junii Sibiu­lui.
"Prin amabilitatea in­ter­­pretului de muzică popu­lară, Marcel Părău, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, a trimis Doam­nei Munţilor şi cetăţean de onoare al judeţului Sibiu, un buchet cu 9 trandafiri roşii, simbol al celor 9 decenii de viaţă. Preşedintele Cindrea a trimis şi o scrisoare de felicitare, iar prin in­termediul presei un me­saj aniversar", se arată într-un comunicat al Con­siliului Judeţean Si­biu.
Tot Marcel Părău a fost mesagerul Ansamblului Ju­nii Sibiului care i-a trimis Lucreţiei Ciobanu un bu­chet de flori şi câ­teva cadouri cu logo-ul an­samblului care aniver­sează 70 de ani de exis­tenţă.
 Lucreţiei Ciobanu i-a fost conferit, la 25 iu­lie 2013, titlul de Cetă­ţean de Onoare al jude­ţului Sibiu pentru în­trea­ga sa activitate şi pentru me­ritele sale în promo­va­rea valorilor tra­di­ţio­nale ale Măr­gi­nimii Si­biului în ţară şi pes­te hotare.comentarii
4 comentarii

La Multi Ani !
un sibian
29.10.2014 07:45
La Multi Ani !
david
29.10.2014 09:08
Sa traiti distinsa doamna si sa va fie viata frumosa asa cum sunt cintecele dumneavoastra .

Pentru d-na Macrea : ar fi frumos daca ati putea realiza un spectacol omagial,asa cum numai d-voastra stiti!
Ioan
29.10.2014 11:37
FELICITARI DOMNULE PARAU ...!!!!
Socaciu Nicoleta
29.10.2014 12:25
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia