Tribuna
Firmele austriece vor să lucreze în Sibiu
Firmele austriece vor să lucreze în Sibiu


Prefectul Ovidiu Sitterli a primit, zilele acestea, vizita unei delegaţii a Ambasadei Republicii Austria la Bucu­reşti, conduse de Consulul Onorific al Repu­blicii Austria la Sibiu, Andreas Huber.
Ataşatul pe probleme eco­nomice al Ambasadei, Ru­dolf Lukavsky, a subliniat faptul că vizita de prezentare are drept scop întărirea bu­nelor relaţii dintre România şi Austria, în special a celor economice, se arată într-un comunicat al instituţiei.
„Există relaţii foarte bune pe toate planurile cu Sibiul şi suntem convinşi că această colaborare va continua”, a spus Rudolf Lukavsky, remar­când faptul că firmele din Austria au investit 10 miliarde de euro în România şi au creat aproximativ 100.000 de locuri de muncă în ţara noastră.
„Sibiul este un loc foarte important pentru firmele aus­triece, care sunt interesate să se implice în construirea reţe­lelor de infrastructură şi să contribuie la o mai bună func­ţionare a tuturor proiectelor publice. Firmele austriece sunt parteneri dedicaţi, care pot construi o colaborare pe termen lung cu autorităţile publice locale”, a punctat ata­şatul pe probleme econo­mice al Ambasadei Austriei la Bucureşti.
Johannes Becker, mana­ger al firmei de consultanţă pe fonduri europene Becker Consult, care colaborează cu o firmă austriacă de construc­ţii staţii de epurare a apei,              şi-a exprimat interesul de a participa la licitaţiile care se vor organiza în judeţul Sibiu.
Prefectul Ovidiu Sitterli s-a declarat încântat de interesul manifestat de reprezentanţii companiilor austriece pentru modernizarea reţelelor de infrastructură judeţeană. Re­prezentantul Guvernului în judeţ i-a invitat chiar la viitoa­rea întâlnire a conducerii Consiliului Judeţean şi pre­fec­tului cu primarii din judeţ, care va avea loc în luna sep­tembrie, pentru a-şi face cunoscute ofertele, se arată în acelaşi comunicat.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA