Tribuna
Jidvei
Finest Fashion Fest la Palatul Brukenthal din Avrig
Finest Fashion Fest la Palatul Brukenthal din Avrig

Finest Fashion Fest își propune să aducă joi, 12 septembrie, un festival de modă în inima Transilvaniei cu designeri români consacrați, împreună cu cele mai noi creații ale lor, într-o locație de poveste. Scările Palatului Brukenthal de la Avrig vor deveni pentru o zi cel mai vizionat podium de modă. La acest festival sunt așteptați toți sibienii pasionți de fashion, dress-code-ul evenimentului fiind smart casual/ cocktail. Intrarea liberă.

Show-ul este compus din două părți, într-o singura zi. În prima parte, micile manechine sunt elevii Școlii de Televiziune & Modeling, by Diana Cerciu. Tinerele modele au pregătit coregrafii spectaculoase pentru a pune ținutele designerilor în cea mai bună lumină. În a doua parte, manechine profesioniste din Sibiu, Constanța și Republica Moldova, recunoscute pentru frumusețea lor, vor defila  sub privirile sutelor de spectatori așteptați la eveniment. Seara se va încheia cu un after-party, la care gazda evenimentului este nimeni alta decât cunoscuta prezentatoare TV de la “Bravo, ai stil”, Ilinca Vandici.

Creatoarea Maria Simion, cunoscută publicului ca designer și prezentatoare TV la postul Antena Stars, promite un show de excepție cu o tematică specială.

Invitatul special al evenimentului, Cătălin Botezatu, ne va surprinde cu noua colecție de costume bărbătești ,Viggo, însa fără a fi prezent el însuși, deoarece așa cum se știe deja din presă, acesta a suferit o intervenție chirurgicală majoră în data de 6 septembrie a.c.

“Va fi un eveniment elegant, care va avea ecou în presa locală și în cea națională. Este un produs 100% sibian și este pentru prima dată când atât manechine mici (copii), cât și cele adulte vor defila în același spectacol, fiind practic la “aceeași înălțime”. Putem spune că acest festival este o rampă de lansare pentru tinerele modele talentate. Din păcate, vestea că marele designer Cătălin Botezatu nu va putea fi fizic alături de noi ne-a întristat, însă este pe lista scurtă a edițiilor viitoare. Spectacolul ramâne unul de excepție”, spune Diana Cerciu (Călin), organizatorul Finest Fashion Fest.

Evenimentul este la prima sa ediție, însă in  viziunea organizatorilor, ediția a doua  este deja creionată pentru următorul an.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia