Tribuna
PNL
Filantropia – un etalon al umanității

De 10 ani, resorturile acționale aferente Asociației Filantropice Olivia înseamnă ferestre de speranță deschise pentru cei pierduți printre greutățile vieții, ajutor (prompt și eficient) oferit celor aflați în nevoie, schimbarea unor destine înspre mai bine, înspre normalitate, înspre fericirie. Înseamnă oameni pentru care vorbesc faptele mari. Și pentru care filantropia reprezintă o permanență existențială.
După cum ne-a declarat Olivia Pădurean (vice-președinte AFO) o constantă a demersurilor acționale este acordarea de servicii de îngrijire, de recuperare logopedică, de susținere materială și financiară a peste 100 de vârstnici, de copii cu deficiențe de limbaj, de elevi cu rezultate școlare foarte bune, dar care provin din familii cu situație materială precară.
Pentru anul în curs mai pot să fie menționate 3 transporturi umanitare (cu peste 20 tone de alimente, îmbrăcăminte, produse de igienă și produse sanitare) având ca destinație Ucraina respectiv Republica Moldova.
„Iar în această perioadă, sprijiniți de parteneri locali, dar și din străinătate am oferit cadouri de sărbătoare unui număr de 325 de elevi (atât din școli aflate în municipiul Sibiu cât și de la Școala Gimnazială Turnu Roșu respectiv de la Școala Gimnazială Șeica Mare) precum și  unui număr de 150 de familii nevoiașe (din muncipiul și din județul Sibiu)” – a mai precizat Olivia Pădurean.


Ramona POPA PETRIȘOR


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica