Tribuna
PNL
Fiii Satului revin la Boian
Vasile ANTIPA
690 vizualizari
Fiii Satului revin la Boian

Localitatea Boian găzduiește duminică, 28 iulie, a 10-a ediţie a Sărbătorii Fiilor Satului. Locuitorii satului, dar şi cei stabiliţi în alte zone din ţară sau chiar din străinătate sunt aşteptaţi la un eveniment care a reușit să atragă în ultimii ani foarte mulți participanți.

Sărbătoarea Fiilor Satului de la Boian este un eveniment care îmbină tradiţiile satului, muzica şi cântecul popular. Deschiderea oficială a manifestărilor are loc duminică la ora 14, în fața spectatorilor urmând să evolueze Ansamblul "Coconița", Ansamblul "Purtata" Mediaș, Antonia Glogovețan, Lorena Filipescu, Denisa și Nicușor Balu, Mădălina, Ana Maria și Simion Surdu, precum și Adi Neamțu și Dorel Savu.

“Așteptăm la acest eveniment cât mai multe persoane născute la Boian, dar care acum sunt stabilite în alte locuri din țară și străinătate. Este deja o manifestare tradițională pentru noi și am încercat și în acest an să realizăm un program pentru toți cei care vor fi prezenți”, a declarat primarul din Bazna, Lucian Scumpu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia

Publica anunturi