Tribuna
Festivalul Grădinilor - eveniment expozițional cu vânzare
Festivalul Grădinilor - eveniment expozițional cu vânzare

În acest week-end, zilele de 6-8 Mai va avea loc Festivalul Grădinilor, un eveniment expozițional cu vânzare care devine tradiţional la Sibiu, la locaţia partenerului Zacaria Industrial Park, pe Şoseaua Alba Iulia lângă Metro.

            

În acest an vor participa 22 de expozanți și vor putea fi achiziționate flori de sezon, arbuști ornamentali, lavandă, mobilier de grădină și decorațiuni și vor putea fi discutate eventuale amenajări peisagistice cu expozanții care oferă aceste servicii.

            

Accesul vizitatorilor este gratuit, zilnic între orele 10.00 - 19.00, în cele trei zile de eveniment. Organizarea este asigurată de C.C.I.A. Sibiu în sprijinul comunității de afaceri județene. Participarea producătorilor locali este gratuită.

 

 

ACCESUL LA FESTIVALUL GRĂDINILOR

 

În perioada 6-8 mai circulația pe podul peste Cibin de pe Șoseaua Alba Iulia se va închide complet pentru relocarea conductelor de apă și gaz.

 

Pentru a ajunge la Festivalul Grădinilor șoferii pot utiliza următoarele rute: 

  • Drumul peste Câmpșor, între strada D. Cantemir din cartierul Ștrand și str. Rozmarinului din cartierul Turnișor.   
  • Str. Autogării – Distribuției – strada Lemnelor – str. Mihail Kogălniceanu/str. Reconstrucției. Strada Lemnelor se transformă în sens unic în perioada lucrărilor la pod, dinspre strada Distribuției spre strada M. Kogălniceanu/Reconstrucției 
  • Strada Malului – pod Neculce – strada Metalurgiștilor 
  • Centura ocolitoare a Sibiului 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA