Tribuna
PNL
Festivalul "Bucuria Mișcării” continuă și în acest an la Mediaș
Vasile ANTIPA
715 vizualizari
Festivalul

Sute de copii din Mediaș vor participa și în acest an la Festivalul Sportului Medieșean „Bucuria Mișcării”. Scopul acestui festival este de a atrage un număr cât mai mare de copii care să practice exercițiul fizic și să fie inițiați în sporturi precum atletism, șah, baschet, fotbal, handbal și tenis de masă.

Elevi din clasele I – IV de la instituțiile de învățământ din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou se vor întrece în intervalul 28 mai- 1 iunie la atletism, baschet, fotbal, handbal și tenis de masă, la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale numărul 5, Sala de Tenis de Masă de pe strada Gravorilor, stadionul Vasia și la Clubul Școlar Sportiv Mediaș.

Premierea copiilor se va desfășura de Ziua Internațională a Copilului și va începe la ora 11 în prezența reprezentanților autorității publice locale și a sportivilor din oraș. Participanții vor primi diplome, tricouri, cupe și dulciuri. Evenimentul este organizat de municipalitatea medieșeană alături de Clubul Sportiv Școlar și Clubul Sportiv Municipal.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia