Tribuna
Festival pentru producătorii şi artizanii locali, la Bradu
Dan FRÂNCU
2670 vizualizari
Festival pentru producătorii şi artizanii locali, la Bradu
Producătorii locali, meşteşugarii, artizanii şi creatorii populari din Ţara Oltului, sunt aşteptaţi duminică, 17 octombrie, la o nouă ediţie a Festivalului „Ţara Oltului în produse şi tradiţii”.

Manifestarea se va desfăşura în aer liber, pe acelaşi teren care a găzduit şi ediţiile anterioare, situat la intrarea în satul Bradu, dinspre Avrig (în vecinătatea Drumului Naţional 1, pe partea dreaptă). Acţiunea va oferi participanţilor oportunitatea şi cadrul potrivit pentru un veritabil schimb de experienţă între producătorii locali, agricultori, crescători de animale, meşteri populari, colecţionari etc, precum şi pentru crearea de noi legături între aceştia, acţiuni benefice pentru dezvoltarea durabilă a teritoriului. Pe de altă parte, organizatorii îşi propun ca acest eveniment să contribuie la promovarea produselor şi tradiţiilor specifice zonei, valorificarea meşteşugurilor vechi, transmise din generaţie în generaţie şi a portului tradiţional, jocului şi cântecului popular din zonă. Pe lângă caracterul economic – comercial, festivalul va avea şi o secţiune culturală, participanţii având posibilitatea de a urmării, pe scena special amenajată, momente folclorice susţinute de ansambluri şi grupuri de cântece şi dansuri , solişti vocali şi instrumentişti. În cadrul ultimei şedinţe ordinare, Consiliul Local al oraşului Avrig a aprobat organizarea festivalului şi acoperirea cheltuielilor prilejuite de desfăşurarea acestuia. Având în vedere situaţia pandemică existentă la nivel mondial, desfăşurarea evenimentului va fi adaptată condiţiilor de protecţie sanitară impuse de autorităţi pentru ziua de desfăşurare, în funcţie de rata de incidenţă pentru răspândirea virusului SARS-CoV-2 înregistrată în unitatea administrativ – teritorială. Festivalul „Ţara Oltului în produse şi tradiţii” se va desfăşura între orele 10 şi 18.







comentarii
2 comentarii

Iar festivaluri??? Rata infectarior a crescut si unii se tin de festivaluri!
08.10.2021 14:28
festivalul e in bradu si nu la cluj,participanti nu o sa fie 75000 ca la untold poate nici 1000 si apoi la bradu nu se vind droguri
09.10.2021 09:24
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA