Tribuna
Festival internaţional de carte pentru copii

Lectura devine temă de festival internaţional. Se întâmplă la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 38 din Sibiu, la cea de-a doua ediţie a festivalului „Cartea verde – Drumul înţelepciunii”.
Manifestarea debutează marţi, 8 aprilie, şi se întinde pe durata a trei zile. În acest răstimp, în intervalul orar 9.30 – 11.30 şi 15.30 – 17.30, vor avea loc activităţi de animaţie având ca temă lectura. Acestea sunt adresate, în special, copiilor cu vârste cuprinse între 1 şi 9 ani. „Festivalul va reuni un număr de 16 activităţi, la care vor participa mai mult de 800 de copii şi 400 de cadre didactice şi părinţi. Imaginăm activităţi în care copiii să experimenteze, să compună mental imagini, să fie interesaţi şi poate chiar fascinaţi de lumea scrisului, ca moment pregătitor pentru etapa abecedară”, spune Mihaela Bratu, directoarea grădiniței.
Festivalul reuneşte un număr de 17 instituţii de învăţământ, fundaţii, instituţii publice din ţară şi străinătate.
Evenimentele au loc la sediul grădiniţei din Sibiu, Aleea Haiducului nr. 3. Festivalul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu şi Casa Corpului Didactic Sibiu. (M. S.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia