Tribuna
Faţă nouă pentru Liceul Teoretic "Gheorghe Lazăr"– Avrig
Dan FRÂNCU
6333 vizualizari
Faţă nouă pentru Liceul Teoretic

Zilele acestea, la Liceul Teoretic "Gheorghe Lazăr" sunt în plină desfăşurare lucrările din ultima etapă a proiectului de investiţii “Extindere, mansardare corp B şi refacere şarpantă corp A la Liceul Teoretic „GHEORGHE LAZAR” Avrig str. Horea nr. 27, şi asigurarea dotărilor necesare”.
După cum se poate observa şi din imaginile alăturate, se lucrează intens la efectuarea amenajărilor curţii instituţiei de învăţământ (terenuri de sport, trotuare, spaţii verzi, etc.) şi la finisajele clădirilor.
La finalizarea acestui proiect, cea mai importantă investiţie derulată la instituţiile de învăţământ din oraşul Avrig în ultimii 23 de ani, va fi extinsă capacitatea spaţiului actual de desfăşurare a activităţii şcolare, noile spaţii urmând a fi dotate cu echipamente didactice şi echipamente IT.
Extinderea şi dezvoltarea spaţiului actual al liceului s-a făcut prin crearea a cinci săli de clasă suplimentare, amenajarea unor laboratoare corespunzătoare desfaşurării orelor de specialitate: fizică, chimie, biologie, facilitarea accesului elevilor la o bibliotecă şcolară, crearea unui centru de documentare şi informare, crearea unor spaţii de desfăşurare a orelor de sport în aer liber, precum şi de petrecere a timpului liber, crearea a 10 cabinete didactice pentru profesori, în vederea pregătirii orelor, a gestionării corespunzătoare a suporturilor de învăţământ.
Conform proiectului, la liceul din Avrig este reconfigurată şi curtea şcolii, vor fi amenajate terenuri de sport şi va fi refăcut gardul împrejmuitor.
Proiectul este finanţat cu fonduri de la Uniunea Europeană, Guvernul României şi Consiliul Local Avrig. Cea mai mare parte din valoarea totală a investiţiilor de la liceul avrigean a fost asigurată din Fondul European de Dezvoltare Regională, proiectul fiind înscris în axa prioritara 3 - “Îmbun[taţirea infrastructurii sociale”, domeniul de intervenţie 3.4. - „Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.comentarii
8 comentarii

in sfarsit vad o realizare mare pentru ors.Avrig . Felicitariile mele pentru toti care merita !!
fost elev
27.04.2013 11:38
Cons.Local Avrig a investit p
Marius
27.04.2013 13:21
O propozitie incepe cu litera mare.
"Oras" nu se prescurteaza "ors".Daca ar fi asa ,atunci am putea scrie chiar si "ors. Orsova".Cuvantul "oras" nu se prescurteaza nicicum.
" Felicitarile" , nu 'felicitariile'.
La Alba Iulia am vazut mai demult un indicator pe care scria " Spre monumentul HCC" ( adica Horea, Closca si Crisan !).

Pe strada Observatorului din Cluj era un indicator pe care scria "Spre Grad. Bot." ( adica spre Gradina Botanica").
Sa fi fost scrise textele respective de un absolvent al liceului din Avrig ???
kie
27.04.2013 14:14
Marius esti un ratat tata,nu am stat sa scriu corect pentru ca nu sunt la ora de romana clar?? si scriu cum vreau eu nu cum vrei tu ca esti un simplu marius. vezi de ceaiul tau!
...
27.04.2013 15:12
kie ...pardon......
...
27.04.2013 15:13
Scrie si el cum poate.La ce sa te asteptzi de la un valah cu opinci de anvelopa , absolvent al liceul la Avrig ?
@kie
27.04.2013 15:33
In ultimul plan se vad varfurile brazilor pe care i-am plantat cu colegii de clasa in 1986
clasa a VIII-a A
28.04.2013 10:56
totul este frumos mai putin locul unde sa plasat gunoaiele.este un loc tare nepotrivit si multa lume este nemultumita referitor la asta ba chiar mai mult o sa faca o sesizare,cineva .
andreea
14.05.2013 23:30
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA