FITS 2024
Tribuna
Fă cunoștință cu șemineele PEFOC potrivite pentru fiecare stil de locuință în parte
Fă cunoștință cu șemineele PEFOC potrivite pentru fiecare stil de locuință în parte

Ciclul acesta repetitiv între acasă și birou, grijile cotidiene, stresul de la job sau orele pierdute în traficul aglomerat din jungla urbană, trebuie sa fie întrerupt, mai ales dacă nu vrei să ajungă treptat, să-ți consume și până la ultimul strop de energie.

De aceea, sibienii noștri de la PEFOC, specialiștii în soluții de încălzire practice, dar și extrem de spectaculoase, vor să ne salveze din monotonia zilelor ce par tot mai apăsătoare, prin amenajarea locuinței cu un șemineu deosebit, pregătit să-ți transforme radical viața de după muncă, invintându-te la momente de evadare într-un sanctuar de relaxare și căldură, așa cum poate deveni și căminul tău.

Indiferent de preferințele sau nevoile tale, alegerea unui șemineu pe lemne tradițional pentru casă sau al unui semineu electric incorporabil modern pentru apartament care să se potrivească perfect în locuința ta, nu este o hotărâre simplă. Dar de îndată ce ai stabilit împreună cu meșterii Pefoc, aspectele tehnice ce țin de materialul de fabricație, suprafața de încălzit, alegerea celui mai bun coș de fum sau distribuția căldurii și în camerele învecinate, nu mai rămâne decât să te întrebi, cum va arăta viitorul tău șemineu in casa ta?

Deși bugetul și preferințele personale sunt aspecte importante atunci când vine vorba despre alegerea design-ului unui șemineu, nu mai puțin important este ca acesta să se integreze perfect în atmosfera și povestea arhitecturală a locuinței tale, astfel încât, casa să devină cu adevărat “acasă”.

În cazul în care locuința ta este dominată de liniile clare și mobilierul minimalist, atunci șemineul modern se potrivește perfect. Focarul este îmbrăcat în același material ca și hota, de sus până jos, cu puține elemente decorative. Poate fi prevăzut cu un spațiu special pentru depozitarea lemnelor, integrat în construcția șemineului, o soluție pe cât de practică, pe atât de stilată. De exemplu, un semineu pe colt modern poate avea sticlă ce se continuă pe două sau mai multe laturi, oferind o vedere amplă asupra flăcărilor, aspect care va marca triumfător la capitolul impresie artistică.

Pentru un conservator cu o locuință amenajată în nemuritorul stil clasic, șemineul poate fi asortat cu brâuri din lemn, îmbrăcat cu piatră naturală sau marmură cu inserții fine. Culorile naturale sau neutre, sunt ideale pentru a marca vizual șemineul ce va deveni centrul principal de atracție al încăperii. De asemenea, și un șemineu clasic poate fi prevăzut cu un mic spațiu de depozitare al lemnelor, folosind ușa acestuia.

În schimb, cei mai mulți dintre clienți optează pentru variantele de șemineu rustic. Este o alegere preferată și datorită faptului că, rusticul nu se demodează în timp, fiind un stil care va rezista indiferent de trendurile vremelnice. Poate și din acest motiv, stilul rustic a început să-și capete tot mai mulți fani și în rândul clienților cu locuințe la oraș, și nu doar în amenajarea de cabane sau case de vacanță la țară.

Deoarece în stilul rustic predomină din plin lemnul, focarul poate fi îmbrăcat în cărămidă decorativă, marmură, piatră naturală sau integrat într-un perete. Cu brâuri din lemn sau fără, accesorizat cu suporturi pentru lemne și de întreținere, din fier, orice focar este ușor de adaptat stilului rustic.

 

Momentele tale de răsfăț sunt mult mai aproape decât credeai, așa că, nu ezita să contactezi echipa meșterilor cu sediul central la Sibiu și accesează magazinul online www.pefoc.ro pentru consultanță gratuită și gama completa cu soluții diverse de încălzire și montaj profesional, care să te ajute să-ți alegi cu inspirație, șemineul sau soba perfectă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica