Tribuna
Extraordinară pentur bugetul Mediașului
Vasile ANTIPA
648 vizualizari
Extraordinară pentur bugetul Mediașului

Consilierii locali din Mediaș se reunesc marți după amiaza la ora 16 într-o ședință extraordinară pentru adoptarea bugetului local al acestui an. Aproape 100 de milioane de lei vor fi la dispoziția administrației locale din oraș.

85 de milioane de lei reprezintă veniturile la bugetul local iar puțin peste 12 milioane de lei este excedentul bugetar al anului trecut. Din bugetul total de 97 de milioane de lei, aproape 17 milioane de lei se vor regăsi la capitolul servicii publice generale, care include cheltuielile de personal și cheltuielile materiale.

Capitolul Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională are la dispoziție 3,3 milioane de lei, cea mai mare parte a sumei fiind alocată Direcției Poliția Locală Mediaș. Cheltuielile socio-culturale vor primi în acest an peste 35 de milioane de lei, la acest capitol fiind incluse cheltuielile legate de învățământ, sănătate, dar și banii pentru asistență socială și Direcția pentru Cultură.

Peste 24 de milioane de lei sunt alocați capitolului Servicii și Dezvoltare Publică, Locuințe, Mediu și Ape, iar 17,2 milioane de lei vor reveni acțiunilor economice, unde sunt incluși banii pentru transport, dar și pentru investițiile la străzi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia