Tribuna
Expoziție deosebită la Muzeul Municipal Mediaș
Vasile ANTIPA
720 vizualizari
Expoziție deosebită la Muzeul Municipal Mediaș

Medieșenii au ocazia să viziteze, de săptămâna viitoare, o expoziție inedită la Muzeul Municipal din oraș. Municipalitatea locală prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret propune publicului interesat o nouă expoziție temporară, intitulată “Păsări din Mediaș și împrejurimi”, deschisă la sediul Muzeului Municipal Mediaș începând cu data de 9 decembrie 2019.

"Prin specimenele naturalizate selectate din colecția Muzeului Municipal Mediaș, se dorește realizarea unei incursiuni în tainele avifaunei medieșene. Cele peste 60 de specii de păsări selectate includ specii comune, dar și păsări rar sau foarte rar întalnite în zona Mediașului.

Publicul vizitator are ocazia de a admira unele dintre cele mai frumoase păsări sălbatice, precum pescărușul albastru, grangurul și prigoria. Păsările au fost structurate expozițional în funcție de habitatul în care acestea pot fi întalnite.

Expoziția temporară “Păsări din Mediaș și împrejurimi” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Municipal, strada Mihai Viteazu, numărul 46, până în data de 20 iunie 2020", explică organizatorii expoziției.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia