Tribuna
Jidvei
Excursie oferită de Asociația Fran-Mediensis pentru elevii CSEI Mediaș
Vasile ANTIPA
750 vizualizari
Excursie oferită de Asociația Fran-Mediensis pentru elevii CSEI Mediaș

Un grup de elevi ai Centrului Școlar de Educație Incluzivă din Mediaș s-au bucurat, duminică, de o activitate extrașcolară deosebită, o excursie în județul Brașov. Asociația româno-franceză Fran-Mediensis a primit o donație din partea asociației partenere Action Roumanie, care s-a implicat în diverse acțiuni umanitare la nivelul municipiului Mediaș în ultimii ani.

În acest sens elevii Școlii Speciale, însoțiți de directorul instituției, Livia Bădulescu, și de alte cadre didactice, alături de reprezentanți ai Asociației Fran-Mediensis au vizitat mai multe obiective din județul Brașov. Capul de afiș a fost parcul tematic cu dinozauri Dino Parc din Râșnov, unde elevii Centrului Școlar de Educație Incluzivă s-au distrat printre reptilele preistorice. Nu au lipsit nici alte popasuri la Cetatea Făgărașului și în municipiul Brașov.

Președintele Asociației Fran-Mediensis, Mihaela Gabor, a mulțumit asociației Action Roumanie pentru generozitatea manifestată și pentru faptul că membrii acesteia au adus un zâmbet pe chipurile elevilor Școlii Speciale, oferindu-le o activitate extrașcolară de neuitat. Colaborarea dintre cele două asociații s-a stabilit încă din 2007 și a vizat mai multe acțiuni umanitare desfășurate în ultimii ani.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia