Tribuna
EXCLUSIV: Crescut în orfelinate, acum ajută copiii şi bătrânii nevoiaşi
EXCLUSIV: Crescut în orfelinate, acum ajută copiii şi bătrânii nevoiaşi

Este povestea unui tânăr din Bucureşti, abandonat de părinţi şi trecut prin leagănele de copii încă din primele zile de viaţă. Marcat de suferinţele prin care a trecut, acum se preocupă de nevoile orfanilor, dar şi de ale bătrânilor năpăstuiţi de soartă.
Născut ultimul într-o familie cu mulţi copii, nu a avut parte de copilărie precum ceilalţi şase fraţi ai lui.
Mai mult de jumătate din viaţă a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinţi, imediat după naştere. La Revoluţie, încă nu împlinise trei ani. Şi-a regăsit familia abia după vârsta majoratului. Însă a continuat să-şi trăiască viaţa singur, pe cont propriu.
Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase. Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieţii. Supliciul îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat şi un sens în anii ce au urmat. Acela de a sări în ajutorul celor necăjiţi, aşa cum a fost şi el. Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiaşi, după ce a „pus pe roate" o asociaţie nonprofit. „Dăruind vei dobândi" este sloganul care îl ţine în activitate şi în ziua de astăzi. Mihai nu cere bani! Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiaşi constă în alimente, haine, dulciuri şi alte produse de strictă necesitate. Munca de ajutorare a celor nevoraşi are şi o răsplată pe măsură, spune Mihai! Este vorba despre zâmbetul de pe faţa lor!
Telefon: 0722.70.70.22.
Sursa: EVZ.RO


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Anii Drumetiei

koenigfrankstahl

eeagrantsmediu

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA