Continental
Tribuna
Evitați surprizele neplăcute la cumpărarea unei mașini de ocazie. Comandați online un raport VIN cu istoricul vehiculului
Evitați surprizele neplăcute la cumpărarea unei mașini de ocazie. Comandați online un raport VIN cu istoricul vehiculului

Conducătorii auto din România sunt adesea interesați de cumpărarea unei mașini de ocazie pentru că sunt costuri mai mici și, dacă o întrețin bine, la revânzare, pot obține un preț apropiat de cel plătit inițial. Aveți grijă, evitați surprizele neplăcute care pot apărea la achițizia unei mașini second hand din cauza unor probleme ascunse de vânzător. Soluția simplă pe care o aveți la îndemână este să comandați online un raport VIN cu istoricul vehiculului care vă interesează și astfel să confruntați datele din anunț sau furnizate de vânzătorul mașinii la mâna a doua cu ceea ce scrie în raportul VIN.

 

Acest raport este generat rapid, pe baza seriei unice de șasiu a mașinii de ocazie, prin interogarea a zeci de baze de date pentru a colecta informații diverse despre trecutul autovehiculului respectiv. Numărul VIN conține informații despre țara de origine a mașinii, anul de fabricație, tipul motorului și al șasiului, tipul de combustibil, culoarea caroseriei și tapițeriei și dotările auxiliare. Producătorul poate codifica, aici, destinația pieței de desfacere a autovehiculului. De asemenea, numărul VIN ne permite să cunoaștem istoricul cuprinzător al autovehiculului - informațiile referitoare la reparații, inspecții tehnice, daune ale autoturismul și/sau eventuala inundație a mașinii. În baza numărului VIN, vom ști dacă este autovehiculul furat sau nu.

 

Sună interesant, nu? Practic, pe baza seriei de șasiu aflăm datele reale care nu pot fi modificate sau manipulate în vreun fel de vânzătorii care ar avea intenții ascunse. De asemenea, veți afla kilometrajul real al mașinii. Sunt atâtea anunțuri cu kilometraje atractive tip 99000 kilometri la bord, chiar dacă mașina are câțiva ani vechime. Verificați singuri dacă aceste cifre din anunț sau altele similare sunt reale.

 

În raportul numărului VIN (Vehicle Identification Number) veți primi fotografiile autovehiculului pe care vreți să-l achiziționați. Acest lucru vă va permite să analizați dacă acesta îndeplinește cu adevărat așteptările. Veți afla de câte ori au fost puse la dispoziție fotografiile (în anunțurile de vânzare).

Raportul VIN cuprinde mult mai multe informații care vă vor ajuta să luați o decizie fundamentată dacă să cumpărați sau nu mașina care vă interesează. Protejați-vă banii și siguranța la volan, comandând un raport VIN.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia