Continental
Tribuna
Evenimente pentru medieșeni în Luna Iubirii
Vasile ANTIPA
900 vizualizari
Evenimente pentru medieșeni în Luna Iubirii

Medieșenii au aprte de o serie de evenimente în această lună. Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret a pregătit o serie de evenimente dedicate iubirii adresate tuturor medieșenilor. Astfel, în 14 februarie, sala de ședințe „Daniel Thellmann” a Primăriei Mediaș va găzdui o dezbatere având ca temă „Dragobete vs. Valentine's Day.” Un număr de opt participanți de la liceele Stephan Ludwig Roth, Axente Sever, Școala Națională de Gaz și Colegiul Tehnic Mediensis vor forma patru echipe care vor susține argumente pro și contra pentru ambele fațete ale moțiunii. Dezbaterea va începe la ora 11 și va fi moderată de către profesorul Dan Sima.

Tot în 14 februarie copiii vor citi despre iubire la Biblioteca Municipală „Stephan Ludwig Roth” , secția copii, în cadrul unei acțiunii, ce are ca temă „Dragobetele, sărbătoarea tinereții si a iubirii.”

Muzeul Municipal Medias găzduiește în data de 23 februarie o acțiune dedicată copiilor și adolescenților. Acțiunea „Între Valentin și Dragobete” se va desfășura în colaborare cu Liceul Teoretic „Stephan Ludwig Roth.”

În 24 februarie începând cu ora 16, medieșenii sunt așteptați la pationarul din Piața Regele Ferdinand I la evenimentul „Iubește Românește” cu dansuri moderne pe gheată, muzică, sesiuni foto, tombolă cu premii și multe alte surprize. Atmosfera va fi întreținută de către tinerii  Bristena Tătar și Emanuel Varga și de către membrii clubului „Magic of the Dance.” Intrarea la pationar va fi liberă pentru toate cuplurile care vor purta un element de îmbrăcăminte sau un accesoriu comun.

La Sala Traube în 24 februarie,de la ora 11 se va desfășura o piesă de teatru dedicată copiilor dar și adulților – „Frumoasa și bestia”.

Tot la Sala Traube sunt programate în această lună două evenimente. Este vorba despre un concert de muzică corală în 16 februarie, care va fi susținut de către Corul Continental și Orchestra Continental și un spectacol de stand-up comedy cu Cătălin Bordea, Ana Maria Călița și George Tănase. Spectacolul va avea loc în data de 23 februarie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia