Continental
Tribuna
EoSal Mediaș a cumpărat patru autogunoiere
Vasile ANTIPA
714 vizualizari
EoSal Mediaș a cumpărat patru autogunoiere

EcoSal, operatorul de salubritate din Mediaș, a achiziționat patru autogunoiere și a început astfel înnoirea și modernizarea parcului auto. Cele patru autogunoiere, în valoare de peste 1,6 milioane de lei, bani din bugetul local, vor fi folosite pentru activitatea din municipiu.

De altfel, achiziționarea unor astfel de autogunoiere era extrem de necesară cu atât mai mult cu cât străzile reabilitate din oraș nu mai permit accesul utilajelor foarte grele de ridicat deșeuri. 

"În urma deselor întâlniri pe care le-am organizat în oraș, una dintre problemele care a fost ridicată a fost aceea de a moderniza parcul auto al societății EcoSal. Consider că fondurile pe care le-am alocat spre societate încă de la începutul anului sunt benefice și mă bucur să văd că, în sfârșit, au apărut în parcul societății patru autogunoiere care de marți vor circula și vor ridica gunoiul din municipiul Mediaș", a declarat primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

"Valoarea unui autogunoiere este de 412.500 de lei, iar suma totală se ridică la suma de 1.650.000 de lei plus TVA. Necesitatea achiziționării acestor autogunoiere este evidentă în contextul în care în municipiul Mediaș se amenajează o serie de străzi, care nu ma ipermit tonajul mare, astfel încât era nevoie să ne permitem accesul în locurile respective cu astfel de utilaje", a spus Dan Vasi, directorul general EcoSal Mediaș.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia