Tribuna
Elevii şi cadrele didactice din Mârşa au donat lucruri pentru copiii defavorizaţi
Dan FRÂNCU
1787 vizualizari

În perioada sărbătorilor creşte numărul campaniilor umanitare destinate cate­goriilor de persoane defavo­rizate şi, din fericire, cele mai multe demersuri de acest fel au un impact deosebit, atât pentru iniţiatori, cât şi pentru cei implicaţi, indiferent că e vorba de donatori, voluntari sau beneficiari.
Şi pentru elevii şi cadrele didactice de la Liceul Tehnologic din Mârşa intrarea în sezonul sărbă­torilor de iarnă a însemnat naşterea unei frumoase asemenea iniţiative, menită să aducă puţină bucurie elevilor pro­veniţi din familii defavorizate.
„Am iniţiat programul "Şi la Mârşa vine Moş Crăciun", program prin care elevii scolii, profesorii şi părinţii au donat rechizite, dulciuri, jucării, haine etc, pentru cei mai defavorizaţi dintre copiii de aici. Un grup de elevi, membri în Consiliul Elevilor, au sortat lucrurile primite şi au făcut pungile pe care le-au oferit colegilor care au avut nevoie de acest sprijin. Impactul acţiunii a fost mai mare decât ne-am aşteptat! Asta este o dovadă că încă ne pasă...”, ne-a declarat prof. ing. Maria Şinca, directorul Liceului Tehno­logic Mârşa.
Am mai aflat că, prin această campanie, au fost oferite pungi cu cadouri la 20 de elevi ai şcolii.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia