Tribuna
PNL
EcoSal, pregătit pentru deszăpezirea Mediașului
Vasile ANTIPA
553 vizualizari
EcoSal, pregătit pentru deszăpezirea Mediașului

Și în iarna 2019-2020, EcoSal Mediaș, operatorul de salubritate, se va ocupa de deszăpezirea Mediașului. Între15 noiembrie 2019 și 15 martie 2020, nouă ofiţeri de serviciu din cadrul societăţii vor supraveghea întreaga activitate.

Din dotarea tehnică a societăţii, un număr de 11 utilaje vor acţiona pentru menţinerea în funcţiune a căilor publice pe timp de polei sau îngheţ. Utilajele vor interveni pentru deszăpezire pe 156 de străzi din municipiul Mediaş, 34 dintre acestea având gradul de prioritate I. Lista străzilor pe care se va interveni, în funcţie de gradul de prioritate, este disponibilă pe site-ul societăţii EcoSal, www.eco-sal.ro, la secțiunea Servicii.

Totodată, un număr de 73 de lădiţe cu nisip, vor fi amplasate pe străzi precum Stadionului, Baznei la intersecţia cu 1 Decembrie, Unirii, Mihai Eminescu, Dealul Cucului, Metanului, 9 Mai, Bucegi, dar și în stațiile de autobuz din municipiu.

De asemenea, se vor amplasa şi grămezi de material antiderapant pe străzile în pantă, pe care accesul utilajelor este imposibil în cazul unor ninsori abundente. Stocul materialelor antiderapante la data de 13 noiembrie însumează 34,6 metri cubi de nisip cu sare şi 134,46 de tone de sare.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia