Continental
Tribuna
EcoSal Mediaș și-a stabilit prioritățile acestui an
Vasile ANTIPA
571 vizualizari
EcoSal Mediaș și-a stabilit prioritățile acestui an

Operatorul de salubritate din Mediaș, EcoSal, și-a stabilit principalele ținte pentru acest an și a realizat un scurt bilanț al investițiile din 2019. Anul trecut, EcoSal a investit 1,1 milioane de lei în achiziționarea unor utilaje și echipamente, iar la începutul acestui an a fost achiziționat un tractor multifuncțional, care va putea fi folosit atât la transportul deșeurilor cât și pentru activități de deszăpezire.

În ceea ce privește investițiile pentru anul 2020, reprezentanții EcoSal vor să continue proiectul de modernizare a punctelor de colectare, în special la cele subterane, de pe raza orașului.

De asemenea, amenajarea unor noi puncte de colectare reprezintă o altă direcție de acțiune pentru anul în curs, la fel cum achiziționarea unor utilaje reprezintă o altă țintă a responsabililor opratorului de salubritate din municipiul de pe Târnava Mare.

"Operatorul de salubritate și administrația publică locală au investit constant în tot ceea ce înseamnă infrastructura specifică acestui serviciu. Astfel, am achiziționat echipamente specializate, am modernizat punctele de colectare din zonele cu gospodării la bloc.

Evident, acest trend încercăm să îl păstrăm și în acest an în sensul că ne vom axa în special în achiziționarea de echipamente și utilaje care să dezvolte acest serviciu, respectiv să crească permanent calitatea. De asemenea, vom insista pe tot ceea ce înseamnă modernizarea punctelor de colectare.

După cum s-a putut observa în 2019, acestea au avut o apreciere deosebită din partea medieșenilor și sperăm ca pe parcursul acestui an să putem amenaja cât mai multe puncte. În 2019, ca și valoare totală a investițiilor, s-au investit aproximativ 1,1 milioane de lei, iar în acest an, după aprobarea bugetului local și al societății, vom putea să demarăm noi investiții.

În ceea ce privește modernizările punctelor de colectare, prioritate vor avea cele prevăzute cu containere subterane, urmând ca pe parcurs să extindem amenajările și la celelalte", a preicizat directorul general EcoSal Mediaș, Dan Vasi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia