Tribuna
PNL
EcoSal a igienizat zona târgului de vechituri din Mediaș
Vasile ANTIPA
616 vizualizari
EcoSal a igienizat zona târgului de vechituri din Mediaș

Medieșeni certați cu cele mai elementare normel de bun simț au transormat zona târgului de vechituri din oraș într-o adevărată groapă de gunoi. Fără să țină cont de cele mai elementare norme de protecție a mediului sau de bun simț, unii locuitori ai orașului transformă destul de des locul respectiv într-o adevărată groapă de gunoi. În urma unor sesizări primite, angajații EcoSal au curățat zona respectivă.

În perioada următoare, responsabilii EcoSal vor acționa pentru adunarea deșeurilor şi pe Hula Baznei dar şi în zona străzii Baia de Nisip, locuri unde se înregistrează probleme similare.

"Dacă pe parcursul zilei de luni am primit sesizări în legătură cu mizeria care există în jurul târgului, le-am cerut colegilor mei de la EcoSal să intervină și să ecologizeze zona.

Este regretabil că avem concetățeni care nu au cei șapte ani de acasă și care, din păcate, consideră că pot să depoziteze oricând și oriunde gunoaie pe domeniul public.

Am cerut Poliției Locale să-și facă datoria și să aplice amenzile care se impun în astfel de situații", a precizat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia

Publica anunturi