Tribuna
PNL
Drumul lui Făt Frumos a trecut prin Agnita
I. BÂRSAN
622 vizualizari
Drumul lui Făt Frumos a trecut prin Agnita

Spectacolul "Abracadabra - Drumul lui Făt-Frumos  prin cetăţile Sibiului", o iniţiativă a actorului Marian Râlea, a adus bucuria basmelor şi la copii din Agnita.  

Plecat la drum prin cetăţile judeţului Sibiu, Făt-Frumos şi prietenii lui s-au  întâlnit cu copiii pentru a se bucura îm­preună de farmecul poveştilor. Întâlnirea era programată în curtea bisericii evanghelice dar din cauza lucrărilor de reabilitare ea s-a desfăşurat la umbra Casei de Cultură "Ilarion Cocişiu", unde ba­gheta magicianului Marian Râlea a realizat atmosfera basmelor şi poveştilor îndrăgite de copii.

Având harul şi bucuria de a comunica cu micii spectatori actorul Marian Râlea şi echipa sa au depănat împreună cu copiii basmul "Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte", au aflat cum l-a păcălit vicleana vulpe pe urs, au dansat, au cântat, au devenit prinţi şi prinţese şi au primit în dar căluţi fermecaţi.

Spectacolul "Abracadabra - Drumul lui Făt-Frumos prin cetăţile Sibiului" face parte din proiectul cu acelaşi nume, este cofinanţat de Consiliul Judeţean Sibiu în cadrul Agendei Culturale 2020 şi s-a desfăşurat respectându-se normele de protecţie impuse de criza Covid 19.

Talentul artiştilor şi în primul rând al magicianului, a făcut ca interacţiunea la distanţă să nu dăuneze bucuriei micilor spectatori, implicaţi în magia spectacolului.        

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

anunt-incepere-proiect-139830-final

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia